ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Κυριακόπουλος ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Ο Κυριακόπουλος ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος κλώτσησε τη μπάλα προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο 42', με αποτέλεσμα να τα "ακούσει". Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου γύρισε και ζήτησε συγγνώμη, μια όμορφη κίνηση από τον παίκτη του Αστέρα.

Στο 42ο λεπτό του ημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ - Αστέρα, ο Δικέφαλος κέρδισε πλάγιο άουτ, κοντά στο σημείο του κόρνερ. Ο Βιεϊρίνια ετοιμαζόταν να το εκτελέσει, όταν μια δεύτερη μπάλα έκανε την εμφάνισή της στον αγωνιστικό χώρο. Τότε ο παίκτης των Αρκάδων, Γιώργος Κυριακόπουλος, την κλώτησε με δύναμη προς τους οπαδούς των γηπεδούχων, οι οποίοι εξοργίστηκαν με τη συμπεριφορά του.

Αφού ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο (1-0 μπροστά στο σκορ ο ΠΑΟΚ), ο 23χρονος μπακ - χαφ του Αστέρα προχώρησε σε μία όμορφη κίνηση. Γύρισε προς την κερκίδα των οπαδών, ύψωσε το δεξί του χέρι και τους ζήτησε συγγνώμη για την προ τεσσάρων λεπτών ενέργειά του.

Παρεμπιπτόντως, ο Κυριακόπουλος είχε εμπλακεί στα περσινά επεισόδια που σημειώθηκαν στο Θ. Κολοκοτρώνης" ανάμεσα σε Αστέρα και ΠΑΟΚ για τη Super League, στις 4 Μαρτίου 2018. Τότε είχε ακολουθήσει τον γενικό αρχηγό του ΠΑΟΚ, Παντελή Κωνσταντινίδη, ο οποίος κινούνταν προς το μέρος του Νίκου Καλτσά, τον είχε πιάσει και τον είχε "γκρεμίσει" στο έδαφος.

Δείτε το video με τη συγγνώμη του Κυριακόπουλου προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ:

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ