ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Το tweet του Δικεφάλου για οφσάιντ του Βαλμπουενά

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O Oλυμπιακός άνοιξε το σκορ στην Τούμπα μόλις στο 3ο λεπτό με τον Χασάν, με τον ΠΑΟΚ να φωνάζει για οφσάιντ του Βαλμπουενά μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter.

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να περιμένει στην Τούμπα ο Ολυμπιακός στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να βρίσκει δίχτυα μόλις στο 3' με πρωταγωνιστές τους Τσιμίκα, Βαλμπουενά και Χασάν.

Ο Τσιμίκας βρήκε με τακουνάκι τον Βαλμπουενά από τα αριστερά και εκείνος έβγαλε τη σέντρα, ο Χασάν έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έδιωξε ο Πασχαλάκης, αλλά ο Αιγύπτιος πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Το γκολ μέτρησε μετά από έλεγχο της φάσης μέσω VAR, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να θεωρούν ωστόσο πως ήταν εκτεθειμένος ο Βαλμπουενά που έβγαλε τη σέντρα και να κάνουν λόγο για οφσάιντ-γκολ μέσω ανάρτησής τους στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Twitter.

"5' Η φάση του γκολ του Ολυμπιακού ξεκινάει με τον Βαλμπουενά να είναι σε θέση οφσάιντ. Το γκολ εξετάστηκε από το VAR και θεωρήθηκε κανονικό", αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΠΑΟΚ.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ