ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΣ Γιάννινα - Βέροια 1-0: Πλεονέκτημα πρόκρισης για τους Γιαννιώτες

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΒΕΡΟΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΒΕΡΟΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 1-0 τη Βέροια με γκολ του Παμλίδη και πήρε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει τον Δεκέμβριο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε 1-0 τη Βέροια στους "Ζωσιμάδες" και πήρε ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά σε καμία περίπτωση δεν φάνηκε η διαφορά της μιας κατηγορίας που χωρίζει τις δυο ομάδες.

Στα Ιωάννινα έγινε ένα ωραίο ματς με φάσεις και από τις δυο πλευρές, γκολ και δοκάρι για τον ΠΑΣ Γιάννινα και ευκαιρίες και από πλευράς της Βέροιας που αναγκάστηκε να παίξει από το 61' με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Πασά στο 61' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Βέροια μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και απείλησε με τον Κάνουλα που έκανε την κεφαλιά σε κενή εστία αλλά ο Παντελάκης έδιωξε. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα σκόραραν στο 18' αλλά το γκολ σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ του Κάνουλα λίγο πριν πάρει τη μπάλα.

Ο ΠΑΣ απείλησε στο 29' με τον Παμλίδη αλλά ο Μπλατσιώτης έδιωξε με το πόδι. Ενώ και το σουτ του Κάστρο στο 43' έφυγε αρκετά μέτρα πάνω από την εστία της Βέροιας.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ με τον Παμλίδη με κεφαλιά μετά από σέντρα του Νάουμετς από τα δεξιά. Ο ΠΑΣ έφτασε κοντά στο 2-0 στο 53' αλλά το σουτ του Μπουκουβάλα μετά από ωραία ενέργεια έφυγε έξω.

Στο 61' ο Πασάς που είχε δει την κίτρινη κάρτα δέκα λεπτά νωρίτερα έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Ξύδα και αποβλήθηκε δικαιολογημένα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα μπορούσε να φτάσει στο 2-0 στο 75' αλλά η εκτέλεση φάουλ του Πίτου Γκαρσία έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι της Βέροιας.

Δυο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι είχαν τρομερή ευκαιρία για να φτάσουν στην ισοφάριση. Αρχικά ο Μεληκιώτης πήρε την κεφαλιά με τον Χουτεσιώτη διώχνει. Η μπάλα έφτασε στον Κανούλα που έκανε το σουτ αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απομάκρυνε τη μπάλα με τα πόδια.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση ο ΠΑΣ θα μπορούσε να κάνει το 2-0 αλλά στάθηκε άτυχος καθώς ο κεραυνός του Λιάσου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μπλατσιώτη.

ΠΑΣ Γιάννινα:Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος, Παντελάκης, Ζιούλης, Μπουκουβάλς, Νάουμετς (75' Νικολιάς), Πίτου Γκαρσία, Κάστρο, Ξύδας (67' Λέο), Καρτάλης, Παμλίδης.

Βέροια:Μπλατσιώτης, Ζούρκος Α., Μανιώτης, Μουρατίδης, Πεταυράκης (46' Πασάς), Σκαθαρούδης, Πολύζος (79' Πέντα), Ζούρκος Ν. (67' Ταίρης), Μπλέτσας, Μεληκιώτης, Κανούλας

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ