ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θύελλα Καμαρίου - Ηρακλής 0-3: Σοβαρός στη Νάξο ο Γηραιός

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΘΝΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΘΝΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ηρακλής νίκησε 3-0 τη Θύελλα Καμαρίου στο ΔΑΚ της Νάξου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο του Κυπέλλου. Τα δύο από τα τρία γκολ σημειώθηκαν στις καθυστερήσεις. (VIDEO)

Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Ηρακλή στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Γηραιός, που θα συμμετάσχει στη Football League, επικράτησε 3-0 της Θύελλας Καμαρίου στη Νάξο και πήρε τους τρεις βαθμούς, όσους έχει στο 1ο γκρουπ και ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά τη νίκη (1-2) στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου.

Η ομάδα της Σαντορίνης (παίζει στη Γ' Εθνική) ήταν αξιόμαχη και το 0-3 δεν αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα της αναμέτρησης. Το 0-1 έγινε στο 58', όταν από γύρισμα του Κλέιτον από αριστερά, ο στόπερ Ζιαμπάρης με κεφαλιά από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Αφού χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, στο 91' έγινε το 0-2 ύστερα από συνεργασία δύο παικτών που πέρασαν στο ματς αλλαγή. Ο Γεωργίου έδωσε στον Παναγιωτούδη και αυτός σκόραρε με πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή.

Στο 93' ο Χουσεΐν Μουμίν πέρασε κάθετη πάσα στον Σίλβα Κλέιτον, ο οποίος με υπέροχο τσίμπημα της μπάλας έγραψε το τελικό 0-3.

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το live της αναμέτρησης

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης):Ανδριόλας, Σπανός, Γελαδάρης, Μαντούσης (73' Σ. Φύτρος), Ρέτζος, Φίλων, Ερρίκος, Σιμιτσής, Ζανελάρης, Φύτρος Μ. (69' Δαβιλάς), Μαυρομάτης.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης):Βοσνιάδης, Κανακούδης (30' λ. τρ. Γεωργίου), Κουτρουμάνος (57' Κουκόλης)), Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Μουμίν, Μενδρινός, Πασάς, Χασομέρης, Κλέιτον, Ρόβας (85' Παναγιωτούδης).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (1ος ΟΜΙΛΟΣ)

1. Ηρακλής 3 (3-0)

2. ΠΑΣ Γιάννινα 3 (2-1)

3. Ατρόμητος 0 (1-2)

4. Θύελλα Καμαρίου 0 (0-3)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2Η)

Ηρακλής - Ατρόμητος (31/10)

ΠΑΣ Γιάννινα - Θύελλα Καμαρίου (31/10)

Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτικές βαθμολογίες.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ