ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Βόλος - Ατρόμητος 0-3: Έκλεισε θέση για τα προημιτελικά

Βόλος - Ατρόμητος 0-3: Έκλεισε θέση για τα προημιτελικά

Ο Ατρόμητος νίκησε 3-0 το Βόλο στο Πανθεσσαλικό με πρωταγωνιστές τους Βέλλιο (δυο γκολ) και Χαρίση (ένα γκολ και μία ασίστ) και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ντεμπούτο με αριστερό για Γκαγιέγκο στους Θεσσαλούς. (VIDEOS)

Ο Βόλος υποδέχθηκε τον Ατρόμητο για την πρώτη χρονικά αναμέτρηση της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Περιστεριώτες έφυγαν με τη νίκη (0-3) από το Πανθεσσαλικό με δυο γκολ του Βέλλιου κι ένα του Χαρίση - ο οποίος είχε και μία ασίστ - έτσι βρίσκονται με το ενάμιση πόδι στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στην καρδιά του Βόλου χτύπησε ο Ατρόμητος. Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι Διαμάντης και Οικονόμου έπαιξαν για πρώτη φορά ως αμυντικό δίδυμο και χτύπησαν στα κενό που βρήκαν στην άμυνα των γηπεδούχων.

Τόσο το πρώτο, όσο και το δεύτερο γκολ ήλθαν από το κέντρο της περιοχής. Η ψυχολουσία των Θεσσαλών ξεκίνησε από τα αποδυτήρια. Μόλις δυο λεπτά μετά από την έναρξη του ματς ο Γούτας νίκησε τον Οικονόμου και με κεφαλιά μετά από εκτέλεση του Ουμπίδες και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Μελίσσα.

Στο 63ο ο Νταβιώτης έκανε τη σέντρα με το δεξί από αριστερά - το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Βόλου είχε και πάλι μεγάλη απόσταση - ο Βέλλιος τρύπωσε και με κεφαλιά διεύρυνε το προβάδισμα.

Ο Ατρόμητος είχε αγκαλιά το εισιτήριο για τα προημιτελικά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το σφράγισε με το δεύτερο γκολ του Βέλλιου. Στο 76ο λεπτό ο Χαρίσης έκανε τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και ο 27χρονος επιθετικός από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Πολύ δουλειά για τον Αλμπέρτο Γκαγιέγκο. Ο Καταλανός έχει ήδη μερικές ώρες στο τιμόνι των κυανέρυθρων της Μαγνησίας, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον συμπατριώτη του, Χουάν Φεράντο. Δεν μπορεί να φέρει ευθύνη για την εικόνα και το αποτέλεσμα.

Πόσο μάλλον που στο συγκεκριμένο ματς έπαιξαν αρκετοί αναπληρωματικοί. Σίγουρα όμως έχει πολλά να διορθώσει. Κι όχι μόνο αμυντικά όπως προαναφέραμε. Αλλά κι επιθετικά. Μουνίθ, Τόρες και Ζοάο ήθελαν μια μπάλα ο καθένας, δεν έδειξαν προθυμία να συνεργαστούν. Και οι τρεις επιχείρησαν το δύσκολο όταν βρέθηκαν σε θέση για γκολ, αντί του εύκολου.

ΒΟΛΟΣ (Αλμπέρτο Γκαγιέγκο): Μελίσσας, Ντεντάκης, Διαμάντης, Οικονόμου, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Ζοάο, Μουνίθ, Τόρες, Γκουαροτσένα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Κιβρακίδης, Κάχιλα, Γούτας, Ταλόσα, Χαρίσης, Μπαένα, Νταβιώτης, Ούμπιδες, Γιακουμάκης, Βέλλιος.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ