ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Χιμένεθ σε Πίτι: "Είσαι σίγουρα 38;"

Χιμένεθ σε Πίτι: "Είσαι σίγουρα 38;"

Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμενεθ, έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του 38χρονου μέσου της Λαμίας, Πίτι, στο θερμό εναγκαλισμό που "συνέλαβε" η κάμερα τηλεοπτικής μετάδοσης του ματς.

Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τη Λαμία στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδας σε μια συνάντηση αρκετών συμπατριωτών. Σέρβοι (Τσόσιτς - Κρίστιτσιτς, Μπλάζιτς), Βραζιλιάνοι (Γκάλο, Σκαρντοβέλι), Αργεντινοί (Μπογέ - Πόνσε, Μπερτόγλιο - Μπαράλες), Ισπανοί (Χιμένεθ, Τομάς - Πίτι) βρέθηκαν ως αντίπαλοι στο ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, η κάμερα τηλεοπτικής μετάδοσης του ματς συνέλαβε τον 55χρονο τεχνικό ν' αγκαλιάζει τον 38χρονο (στις 26 Μαΐου έχει γενέθλια) συμπατριώτη του μέσο της ομάδας της Φθιώτιδας, Πίτι. Οι δύο τους δεν έχουν συνεργαστεί ποτέ, ωστόσο τρέφουν εκτίμηση ο ένας για τον άλλον καθώς έχουν βρεθεί αντίπαλοι στα ισπανικά γήπεδα ως παίκτης με προπονητή.

"Είσαι σίγουρα 38 ετών", είπε ο Χιμένεθ αστειευόμενος στον Πίτι πλέκοντας το εγκώμιο για τη φυσική του κατάσταση. Ο Ίβηρας πέρασε στο 69ο λεπτό στη θέση του Μάρκο Μπλάζιτς. Όπως την περυσινή, έτσι και την τρέχουσα σεζόν, αποδεικνύει ότι διατηρείται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση παρά το γεγονός ότι αντικειμενικά βρίσκεται στη δύση της φυσικής του καριέρας, με πολλά περισσότερα τρεξίματα από νεότερους ηλικιακά συναδέλφους του.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ