STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απόλλων - ΠΑΟΚ 0-3: Τα τρία γκολ του "Δικέφαλου" στη Ριζούπολη (VIDEOS)

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ προηγείται ήδη από το πρώτο ημίχρονο με 3-0 του Απόλλωνα στη Ριζούπολη χάρη στα γκολ των Δημήτρη Πέλκαμ Σέρζιο Ολιβέιρα και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. (VIDEOS)

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Απόλλωνα Σμύρνης - live από το Sport24.gr και ραδιοφωνικά από τον Sport24 Radio 103,3 η εξέλιξη του ματς - στη Ριζούπολη για την 21η αγωνιστική της Super League κι ο "Δικέφαλος" πήρε σαφές προβάδισμα για τη νίκη από νωρίς.

Μόλις τέσσερα λεπτά μετά από την έναρξη του ματς ο Βιεϊρίνια από δεξιά έβγαλε τη σέντρα στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής, ο Βαφέας έχασε τον Πέλκα και αυτός με κεφαλιά νίκησε τον Χουάντερσον για το 0-1 στη Ριζούπολη.

Στο ένατο κι έπειτα από λακή απομάκρυνση από τον Ρώσση, έστειλε τη μπάλα στον Ολιβέιρα, που την έφερε από το δεξί στο αριστερό και με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι σκόραρε ψηλά στην δεξιά γωνία του Χουάντερσον, για το 0-2 στη Ριζούπολη. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του Πορτογάλου μέσου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Στο 33ο λεπτό, ο Λημνιός από δεξιά πάτησε περιοχή και από χαμηλά γύρισε στον Μπίσεβαρ, που στην κίνηση πλάσαρε εύστοχα για το 0-3 στο "Γεώργιος Καμάρας".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ