STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απόλλων Σμ. - Λεβαδειακός: Με τους νεοαποκτηθέντες οι γηπεδούχοι, κομπλέ οι φιλοξενούμενοι

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπάμπης Τεννές συμπεριέλαβε στην αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης για τον "τελικό παραμονής" με τον Λεβαδειακό όλους τους νεοαποκτηθέντες ενώ ο Τζουζέπε Σανίνο έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Ένα από τα τελευταία του χαρτιά δίνει το Σάββατο (19/1) το απόγευμα ο Απόλλων Σμύρνης στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στην Ριζούπολη.

Οι γηπεδούχοι αν θέλουν να έχουν ελπίδες για τη συνέχεια θα πρέπει να κερδίσουν πάση θυσία την αναμέτρηση γιατί οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα τους αφήσει στον πάτο της βαθμολογίας. Αντίθετα με μια νίκη θα αναπτερώσουν κάπως τις ελπίδες τους.

Βέβαια και οι Βοιωτοί θέλουν αποκλειστικά το τρίποντο ώστε να φτάσουν τη Λαμία και σε απόσταση αναπνοής από τον ΟΦΗ. Ενώ και η ομάδα Λιβαδειάς δεν θέλει επίσης να σκέφτεται ενδεχόμενη απώλεια βαθμών.

Για τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Μπάμπης Τεννές στην 18άδα που ανακοίνωσε συμπεριέλαβε τους νεοαποκτηθέντες Γαρουφαλιά και Αγροδήμο με την 18άδα να αποτελείται από τους: Χουάντερσον, Βάσιτς, Κύργια, Λούκιτς, Βαφέα, Ναδάλες, Οριουέλα, Γκίνο, Γαρουφαλιά, Κονέ, Μπεντινέλι, Αγρόδημο, Ντ' Ούρσο, Ακόστα, Ελ Χέλβε, Ντεφεντερίκο, Βάρκα, Ναζλίδη.

ΚΟΜΠΛΕ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Οι Βοιωτοί του Τζουζέπε Σανίνο είναι κομπλέ καθώς οι Μητρόπουλος και Τσαμπούρης που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό εξέτισαν την τιμωρία τους και τέθηκαν στην διάθεση του Ιταλού τεχνικού.

Στην αποστολή επιστρέφει και ο Αντιλέχου, ενώ εκτός για αγωνιστικούς λόγους έμειναν οι Επασί, Κρνέτα, Όμο, Χατζηλάμπρος, Βήχος, Νίκος και Μανγκά.

Οι εκλεκτοί του Σανίνο είναι οι: Μπάιτς, Μπαλαούρου, Τσαμπούρης, Ντιόγκο, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Ανγκουά, Αντιλέχου, Λιάγκας, Μητρόπουλος, Καραχάλιος, Βίντεκερ, Στανόεβιτς, Νανγκίς, Σαβαντογκό, Μαρκόφσκι, Γιακουμάκης και Ιωαννίδης

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ