ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος 1-1: Ισοπαλία με "χαμένους" τους Περιστεριώτες

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης παρουσιάζοντας ένα αρκετά καλό πρόσωπο αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο και πήρε τον πρώτο του βαθμό εντός έδρας ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν μακριά από τα θετικά αποτελέσματα για δεύτερο σερί ματς. (VIDEOS)

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Ατρόμητο που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου στην Ριζούπολη με τους γηπεδούχους να είναι οι κερδισμένοι καθώς κατάφεραν και πήραν τον πρώτο εντός έδρας βαθμό τους κόντρα στην δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν αρκετά καλό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, είχαν κάποιες καλές στιγμές για να πετύχουν και ένα δεύτερο τέρμα ενώ από την πλευρά του ο Ατρόμητος για δεύτερο σερί ματς δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα και φυσικά η ισοπαλία στην Ριζούπολη αποτελεί... γκέλα για την ομάδα του Κάναντι.

Αυτά είναι τα τρία πράγματα που μάθαμε από το ματς της Ριζούπολης:

1. ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΑΞΗ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

Στο ντεμπούτο του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο της ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης μετά την αποχώρηση του Γιάννη Ματζουράκη ο Τεννές που είχε να αντιμετωπίσει και αρκετές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του άλλαξε την αμυντική διάταξη της ομάδας του. Συγκεκριμένα την παρέταξε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς καθώς έβαλε τους Λούκιτς, Τζανετόπουλο και Γκίνο. Θέλησε έτσι να διαφυλάξει τα νώτα της ομάδας του και να μπορέσει να αντιμετωπίσει τους επιθετικούς του Ατρόμητου και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό.

2. ΠΡΩΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΒΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ

Έπρεπε να φτάσουμε στη 12η αγωνιστική ώστε ο Απόλλων Σμύρνης να πάρει τον πρώτο εντός έδρας βαθμό του καθώς έως τώρα είχε χάσει στα προηγούμενα πέντε παιχνίδια που είχε δώσει στην Ριζούπολη. Αυτός μάλιστα ήταν ο δεύτερος βαθμός του Απόλλωνα Σμύρνης στο πρωτάθλημα και ήρθε με τη βοήθεια της τύχης αφού το γκολ του Τριάδη στο 26΄κόντραρε πάνω στον Χατζηισαΐα και άλλαξε πορεία νικώντας τον Μέγιερι.

Φυσικά η ομάδα της Ριζούπολης παραμένει σε δύσκολη θέση αλλά η εικόνα της κόντρα σε μια ισχυρή ομάδα όπως ο Ατρόμητος ήταν άκρως θετική και έδειξε πως μπορεί να χτυπήσει και άλλα παιχνίδια και να πάρει τους βαθμούς που θα τη βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

3. ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στο πρώτο μέρος του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Ατρόμητος μπήκε με αρκετές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα καθώς ο Σάκιτς έπαιξε ως αριστερός μπακ και ο Γιαννούλης ως χαφ ενώ στο αρχικό σχήμα βρέθηκαν και οι Ούμπιντες, Κωτσόπουλος αντί του τιμωρημένου Μπουσούλατζιτς και του Ενσικουλού.

Στο πρώτο 45λεπτο οι αλλαγές αυτές δεν βγήκαν για την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι με τον Ατρόμητο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια να μην είναι τόσο απειλητικός και κυρίαρχος στο παιχνίδι του. Παρά το γκολ του Κωτσόπουλου στο 39' τα πράγματα δεν έγιναν καλύτερα ούτε στο δεύτερο μέρος.

Γήπεδο: "Γεώργιος Καμάρας"

Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Χρήστος Τζιώτζιος (Θράκης), Γεώργιος Χατζηνιάκος (Δράμας)

4ος: Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τέννες):Χουάντερσον, Οριουέλα, Τζανετόπουλος (54' Ναδάλες), Λούκιτς, Κοντοές, Κονέ, Γκίνο, Ακόστα, Μπεντινέλι (90' Βαφέας), Τριάδης (73' Ντεφεδερίκο), Ελ Χελβέ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι):Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης (46' Μανούσος), Μάντσον (73' Βασιλακάκης), Σάκιτς, Ούμπιντες, Μπρούνο, Κουλούρης, Κωτσόπουλος (64' Μούγιακιτς).

Γκολ: 26' Τριάδης/39' Κωτσόπουλος

Κίτρινες: 40' Γκίνο, 69' Ελ Χέλβε, 78' Οριουέλα, 87' Κοντοές/14' Μάντσον, 70' Μούγιακιτς, 81' Μπρούνο, 89' Σάκιτς

Κόκκινες:

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ