STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - Ατρόμητος 0-2: Χόρευε στη βροχή η ομάδα του Περιστερίου

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ατρόμητος κέρδισε στη Θεσσαλονίκη τον Άρη με 2-0, εξασφάλισε την τέταρτη θέση και το Ευρωπαϊκό εισιτήριο, και έδειξε την ανωτερότητα του σε σχέση με τους "κιτρινόμαυρους".

Ο Ατρόμητος για ακόμη μια χρονιά εξασφάλισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο και οριστικά την τέταρτη θέση μετά την επικράτηση του επί του Άρη το βράδυ της Κυριακής με 2-0.

Η ομάδα του Περιστερίου με γκολ των Μανούσου και Κουλούρη ο οποίος έφτασε στα 18 τέρματα χόρευε στη βροχή και πήρε ένα τρίποντο που την έφερε σε απόσταση έξι βαθμών από τους κιτρινόμαυρους.

Ο Ατρόμητος ήταν ουσιαστικός στη διάρκεια των 90λεπτων και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν πετυχαίνοντας δυο πανέμορφα τέρματα.

Από την άλλη ομάδα του Σάββα Παντελίδη βρέθηκε πίσω στο σκορ, έδειξε να αδειάζει, και δεν κατάφερε να κάνει κάτι ώστε να μπορέσει να μπει και πάλι στο ματς και να διεκδικήσει κάτι καλό μέχρι τέλος του αγώνα.

Αυτά είναι τα τρία πράγματα που μάθαμε από την αναμέτρηση στο "Κλεάνθης Βικελίδης":

1. Ο ΑΡΗΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ, Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΤΑ ΓΚΟΛ

Στο πρώτο μέρος ο γηπεδούχος Άρης μπήκε στην αναμέτρηση καταφέρνοντας να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να έχει την υπεροχή στο ματς. Από την άλλη όμως ο Ατρόμητος ήταν ουσιαστικός στις επιθέσεις που πραγματοποιούσε και έδειχνε να πατάει πιο άνετα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με τον Ντιγκινί αλλά η κεφαλιά του επιθετικού του Άρη πέρασε λίγο έξω από την εστία του Μέγιερι. Από την πλευρά του ο Ατρόμητος προειδοποίησε με τον Μανούσο ο οποίος πήρε τη μπάλα πίσω από το κέντρο, έκανε την κούρσα αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε έξω.

Στο 17' όμως οι παίκτες του Ατρόμητου άλλαξαν όμορφα τη μπάλα με τον Ουάρντα να δίνει στον Κουλούρη που είχε ανοιχτεί πλάγια αριστερά. Ο πρώτος σκόρερ της Super League έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι προς τον Μανούσο που με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Το γκολ αυτό έδωσε επιπλέον αέρα στον Ατρόμητο που έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 36'. Ο Μπρούνο έκανε την προσπάθεια και την κάθετη πάσα προς τον Κουλούρη ο οποίος προ του Κουέστα τσίμπησε υπέροχα τη μπάλα και έγραψε το 2-0 με το 18ο φετινό του τέρμα.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Η βροχόπτωση είχε κάνει αρκετά βαρύ τον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να φτιάξουν ελάχιστες καλές στιγμές. Ο Άρης προσπάθησε να τα παίξει όλα για όλα με τις αλλαγές που έκανε ο Παντελίδης αλλά και πάλι δεν κατόρθωσε αρχικά να μειώσει το σκορ και εν συνεχεία να κυνηγήσει την αναμέτρηση.

2. ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με τη νίκη αυτή ο Ατρόμητος εξασφάλισε την τέταρτη θέση και για ακόμη μια χρονιά το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πλέον ότι και αν γίνει στα εναπομείναντα δυο ματς για την ομάδα του Περιστερίου μόνο να φτάσει ακόμα πιο ψηλά μπορεί και όχι να χάσει την τέταρτη θέση. Αφού είναι στο +6 από τον Άρη ενώ έχει και τη μεταξύ τους ισοβαθμία από τη στιγμή που τον έχει κερδίσει δυο φορές φέτος. Φυσικά αποτελεί ιδιαίτερη επιτυχία για την ομάδα του Ατρόμητου να κερδίζει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν.

3. ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕΡΙ ΜΑΤΣ Ο ΑΡΗΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Για δεύτερο σερί παιχνίδι μετά απ' αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό έτσι και κόντρα στον Ατρόμητο ο Άρης έδειξε να αντιμετωπίζει προβλήματα κόντρα σε ισοδύναμες ομάδες. Ιδίως από τη στιγμή που δέχεται γκολ και βρίσκεται πίσω στο σκορ έδειξε να αδειάζει και να μην μπορεί να διαχειριστεί το ματς.

Ο Άρης ευνοήθηκε όμως από την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΟΦΗ και φυσικά αν δεν γίνει κάτι δραματικό στο Κύπελλο Ελλάδος θα αγωνιστεί στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

4ος: Φώτιος Φωτιάδης (Καστοριάς)

ΑΡΗΣ (Σάββας Πεντελίδης): Κουέστα, Ντιγκινί, Λάρσον, Βαλεριάνος (71' Κορχούτ), Γκαρσία, Φετφατζίδης (52' Γιουνές), Ματίγια, Σιώπης, Βέλεθ, Τζανακάκης (80' Μαρτίνες), Ρόουζ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Ρισβάνης, Κατράνης, Χατζηισαΐας, Κιβρακίδης, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Ουάρντα (94' Ούμπιδες), Μανούσος (84' Καρασαλίδης), Μπρούνο, Κουλούρης (88' Ενσικουλού).

Γκολ: 17' Μανούσος, 36' Κουλούρης

Κίτρινες: 88' Βέλεθ/30' Κιβρακίδης, 44' Μπουσούλατζιτς, 58' Μανούσος, 80' Μάντσον, 92' Καρασαλίδης

Κόκκινες:

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ