STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα 2-2: Γλίτωσε τα χειρότερα

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÁÑÇÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÁÑÇÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Άρης με ισάριθμα στο δεύτερο έφθασε στην ισοφάριση και το τελικό 2-2. Πρώτη απώλεια για τους κίτρινους, βαθμός για τους Ηπειρώτες στο πρώτο τους ματς στη Super League Interwetten. (VIDEOS)

Ο Άρης υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης για την τρίτη αγωνιστική της Super League Interwetten σε μία αναμέτρηση που είχε τέσσερα γκολ, αλλά όχι νικητή. Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν με τα γκολ των Ναουμέτς και Παντελάκη στο πρώτο ημίχρονο.

Οι κίτρινοι ξύπνησαν στο δεύτερο και έφθασαν στην ισοφάριση (2-2) με τα γκολ των Φετφατζίδη και Ματίγια. Ο Άρης στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του δεν γλίτωσε την πρώτη του απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα. Δείτε τα τέσσερα πράγματα που μάθαμε από το ματς.

O ΠΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Άρης απείλησε πρώτος χρονικά στο πρώτο ημίχρονο με τον Χουτεσιώτη να αποκρούει το σουτ του Μπερτόγλιο, αλλά ο ΠΑΣ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Ο Ναουμέτς άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό με εξαιρετικό σουτ από το αριστερό.

Ο Κουέστα εκτινάχθηκε, αλλά είδε την μπάλα να περνά μέσα από τα χέρια του. Ο Άρης πάνω που έψαχνε τρόπο να βρει διαδρόμους στην άμυνα του ΠΑΣ, βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Ο ΚΟΥΕΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ

Πριν καταλάβουν καλά-καλά οι γηπεδούχοι να συνέλθουν, ο ΠΑΣ Γιάννινα διεύρυνε το προβάδισμα που απέκτησε με το πανέμορφο γκολ του Ουκρανού. Το δεύτερο γκολ ήταν καθαρό... δώρο του Κουέστα. Μόνον ο Ισπανός κατάλαβε τι ήθελε να κάνει, σίγουρα η έξοδός του ήταν ανεπίτρεπτη γι' αυτό το επίπεδο.

Δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα υπό πίεση, ο Εραμούσπε έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Παντελάκης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΙΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Άκης Μάντζιος με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πέρασε τον Τζέγκο δίπλα στον Ματίγια, τον Σάσα στο δεξιό αμυντικό άκρο και τον Ροζ δίπλα στον Δεληζήση. Ο Άρης ήταν φανερό ότι λειτουργούσε καλύτερα.

Ο Φετφατζίδης, ίσως στο τελευταίο του παιχνίδι με τον Άρη, βρήκε ελευθερία και κάπως έτσι μείωσε στο σκορ. Με εξαιρετικό σουτ με το αριστερό νίκησε τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Λευτέρη Χουτσιώτη.

Ο ΜΑΤΙΓΙΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ

Ο Άρης στο 67ο λεπτό έκανε το 2-2, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Ήλθε από τα πόδια του Ματίγια, ο οποίος εκτέλεσε ένα ακόμη αριστοτεχνικό φάουλ από αυτά που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Ισπανός δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χουτεσιώτη με την άψογη εκτέλεσή του.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ