STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας - Πανιώνιος 2-0: Μεταμορφωμένος με Ράσταβατς

Αστέρας - Πανιώνιος 2-0: Μεταμορφωμένος με Ράσταβατς

Ο Αστέρας νίκησε τον Πανιώνιο με 2-0 σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη του σε τρεις αναμετρήσεις. Οι Αρκάδες με την αλλαγή προπονητή έχουν καλύτερη εικόνα και δίνουν μάχη για να πλασαριστούν όσο καλύτερα γίνεται στη βαθμολογία.

Δεύτερη νίκη σε τρία ματς για τον μεταμορφωμένο Αστέρα. Οι Αρκάδες υποδέχθηκαν στην έδρα τους τον Πανιώνιο και επικράτησαν 2-0 των κυανέρυθρων.

Το πρώτο γκολ της ομάδας του Ράσταβατς σκόραρε ο Μπαράλες με πέναλτι, ενώ το δεύτερο ο Ιγκλέσιας με ωραία κεφαλιά. Όγδοη σερί ήττα για τον Πανιώνιο που άργησε να μπει στο ματς για να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

ΠΙΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ

Το ματς του Αστέρα με τον Πανιώνιο στο πρώτο ημίχρονο δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος, ενώ οι Νεοσμυρνιώτες περίμεναν το λάθος για να χτυπήσουν στην αντεπίθεση με τους γρήγορους μπακ και επιθετικούς που διαθέτουν.

Ωστόσο, ο Αστέρας ήταν σταθερός στην άμυνά του και είχε καλή κυκλοφορία. Βέβαια, παρά την υπεροχή τους οι Αρκάδες δεν δημιουργήσουν πολλές καλές στιγμές στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ

Στο 33ο λεπτό, πάντως, ο Αστέρας βρήκε ουσία στο παιχνίδι του και κατάφερε να συνδυάσει την καλή του παρουσία με γκολ. Οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν κόρνερ και ο Μασούρας πάνω στην προσπάθειά του ν' αμυνθεί βρήκε την μπάλα με το χέρι σύμφωνα με την απόφαση του διαιτητή Κομίνη.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαράλες ο οποίος στο 35' ήταν σωστός από την άσπρη βούλα και νίκησε τον Κότνικ για το 1-0 υπέρ της ομάδας του. Οι κυανέρυθροι, πάντως, διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση του Κομίνη.

Από εκεί και έπειτα ο Πανιώνιος προσπάθησε να βγάλει κάτι καλό στο χορτάρι και βρήκε γκολ με τον Αραμπούλι. Ήταν στο 42ο λεπτό όταν ο Αραμπούλι παραβίασε την εστία του Παπαδόπουλου, αλλά οι διαιτητές δεν μέτρησαν το γκολ σημειώνοντας πως ο Γεωργιανός όταν κινήθηκε προς την μπάλα ήταν σε θέση οφσάιντ.

"ΚΑΘΑΡΙΣΕ" Ο ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος μπήκε πιο ζωηρά και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Αστέρα και να κυνηγήσει την ισοφάριση. Ωστόσο, στο 56ο λεπτό ο αγώνας των κυανέρυθρων... κατέρρευσε με τον Ιγκλέσιας να σκοράρει. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ, η εκτέλεση του Μαρκ Φερνάντεθ ήταν καλή και ο αρχηγός των Αρκάδων πετάχτηκε σωστά στη φάση και έγραψε το 2-0.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες για να μειώσουν και έως το τελικό σφύριγμα του Κομίνη δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η 8η σερί ήττα του Πανιωνίου στην Super League 1. Στο τέλος του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο σκόρερ Μπαράλες.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 1

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ