STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας - Πανιώνιος 3-0: Σώθηκαν και μαθηματικά με τριάρα οι Αρκάδες

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αστέρας ήθελε μόνο τη νίκη στο ματς με τον Πανιώνιο για να μην μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού και την πήρε νικώντας την ομάδα της Νέας Σμύρνης που ήταν αδιάφορη με 3-0.

Ο Αστέρας επικράτησε με 3-0 του Πανιωνίου στο παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή το βράδυ στην Αρκαδία και δεν μπήκε σε βαθμολογικά σενάρια για την παραμονή του.

Οι Αρκάδες έκαναν αυτό που έπρεπε, πήραν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, και μάλιστα τερμάτισαν στην 11η θέση με 33 βαθμούς αφήνοντας στη 12η την Ξάνθη με 32. Οι γηπεδούχοι λύθηκαν από το αυτογκόλ που επιτεύχθηκε στο 24' και εν συνεχεία οι "παλιοί" Ιγκλέσιας και Καλτσάς έδωσαν το σύνθημα και τη νίκη στον Αστέρα.

Αυτά είναι τα τρία πράγματα που μάθαμε από το παιχνίδι της Τρίπολης:

1. ΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΥΤΟΓΚΟΛ

Ο Πανιώνιος που ουσιαστικά ήταν αδιάφορος στο ματς με τον Αστέρα μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση, πίεσε με σκοπό να πάρει το προβάδισμα αλλά δεν τα κατάφερε. Οι Αρκάδες από την πλευρά τους βρήκαν το γκολ στην πρώτη τους ευκαιρία και σε μια ανύποπτη φάση.

Σε κόρνερ από τα δεξιά ο Μάλερμπ έκανε κακή έξοδο, η μπάλα πέρασε, έφτασε στον Χριστόπουλο που προσπάθησε να κάνει το πλασέ εν συνεχεία η μπάλα βρήκε στον Παπαγεωργίου και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0 του Αστέρα. Ένα γκολ που ουσιαστικά έλυσε τα πόδια των παικτών του Αστέρα ενόψει της συνέχειας.

2. ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΤΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ

Ο Αστέρας έπαιξε με πολλά νέα πρόσωπα καθώς είχε σημαντικές απουσίες με τους Πασαλίδη, Τριανταφυλλόπουλο, Μανιά, Κυριακόπουλο να μένουν εκτός αλλά οι Ιγκλέσιας και Καλτσάς, δυο εκ των πιο παλιών των Αρκάδων, έδωσαν το σύνθημα για τη νίκη.

Αρχικά ο Ιγκλέσιας έκανε το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Καλτσάς από τον Μάλερμπ ενώ εν συνεχεία ο επιθετικός του Αστέρα με πανέμορφο τέρμα, λόμπα πάνω από τον γκολκίπερ του Πανιωνίου, έκανε το 3-0 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Αρκάδων.

3. ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΤΖΙΟ

Ο Πανιώνιος από την πλευρά του έδειξε να πέφτει μετά το γκολ που δέχθηκε και με την ομάδα των "κυανέρυθρων" να έχει πολλές αλλαγές με τον Μάντζιο να δίνει ευκαιρίες σε αρκετούς παίκτες του με λίγο χρόνο συμμετοχής δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι καλό από το παιχνίδι. Ιδίως μετά το 2-0 οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν με τον Αστέρα να παίρνει μια δίκαιη νίκη.

Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Διαιτητής: Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς)

4ος: Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας)

ΑΣΤΕΡΑΣ:Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Βαλιέντε, Χριστόπουλος, Τασουλής, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Ρόλε (86' Τζίμας), Φερνάντεθ (60' Δουβίκας), Αραβίδης (78' Μπαστιανός).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου (65' Καμαρά), Ντομίνγκες, Μίκο, Σαραμαντάς, Κόρμπος (78' Κούρντι), Οικονομίδης, Μπουμάλ, Άρσε, Μανθάτης (66' Ρέντζας), Τσιλούλης

Γκολ: 24' Παπαγεωργίου (αυτ), 59' Ιγκλέσιας, 83' Κάλτσας

Κίτρινες: 90+'3 Τζίμας/50' Άρσε, 58' Μαλέρμπ, 69' Τσιλούλης

Κόκκινες:

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ