ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αστέρας - ΠΑΣ 1-0: Τρίτη σερί νίκη για τους Αρκάδες, με σκόρερ τον Φερνάντεθ στο 90'!

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Φερνάντεθ πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 61' και με τη συμπλήρωση 90 λεπτών αγώνα, σκόραρε για το 1-0 του Αστέρα επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Ο Αστέρας κράτησε απαραβίαστη την εστία του για τέταρτο σερί ματς, είχε φύλακα - άγγελο τον Παπαδόπουλο και ήρωα τον Φερνάντεθ, που ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε στο 90' για το τελικό 1-0 υπέρ των Αρκάδων επί του ΠΑΣ Γιάννινα, για την 13η αγωνιστική της Super League.

Αυτά είναι τα τρία πράγματα που μάθαμε από την αναμέτρηση του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης":

1. ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ... ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ Ο ΠΑΣ

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον ΠΑΣ να πατάει πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης. Ήξερε τι ζητούσε στο γήπεδο η ομάδα του Πετράκη και πολύ περισσότερο πώς θα το πάρει. Ο Αστέρας έψαχνε ρυθμό και πατήματα, τη στιγμή που έμοιαζε να μην μπορεί να λειτουργήσει αρμονικά σε διάταξη με τριάδα στα μετόπισθεν.

Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν να εκμεταλλευτούν τη θεωρητική τους υπεραριθμία στα άκρα, ποντάροντας στην κακή περιστροφή των Αρκάδων ανασταλτικά.

Ο Παπαδόπουλος στο 8' σταμάτησε τον Κρίζμαν και στο 41' είπε "όχι" σε τετ-α-τετ με Αθανασιάδη, στις δύο σημαντικότερες ευκαιρίες του πρώτου μέρους, αμφότερες για τον ΠΑΣ.

Το ματς έδειχνε ισορροπημένο μετά το πρώτο 45λεπτο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς πιο επικίνδυνοι όταν πατούσαν στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς όμως να μετουσιώσουν σε γκολ την ανωτερότητα τους.

Αστέρας - ΠΑΣ 1-0: Τρίτη σερί νίκη για τους Αρκάδες, με σκόρερ τον Φερνάντεθ στο 90'!

Αστέρας και ΠΑΣ πήγαν στην ανάπαυλα χωρίς σκορ και το δεύτερο μέρος θα ξεκινούσε από την ίδια αφετηρία για τις δύο ομάδες.

2. ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Με τους πρωταγωνιστές να αλλάζουν ρόλους κύλησε το δεύτερο ημίχρονο στην Τρίπολη. Πάλι υπήρχε μια σχετική ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο, μόνο που αυτή τη φορά ο Αστέρας ήταν περισσότερο απειλητικός σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι πάτησαν περιοχή με αξιώσεις, αλλά ούτε ο Μανιάς, ούτε ο Κώτσιρας βρήκαν στόχο στο 49' και το 65' αντίστοιχα, τη στιγμή που οι παίκτες του Παράσχου αδυνατούσαν να εκμεταλλευτούν τις στημένες φάσεις.

Ο Παπαδόπουλος αρνήθηκε ξανά το γκολ στον Κρίζμαν το γκολ στο 76' και ήταν αυτός που σε τρεις περιπτώσεις είχε κρατήσει όρθιο τον Αστέρα.

Οι δύο προπονητές άλλαζαν πρόσωπα και τακτικές φτάνοντας στο τελευταίο τρίτο του ματς, ψάχνοντας την ιδανική φόρμουλα που θα τους έδινε το παραπάνω στο "Θ. Κολοκοτρώνης".

3. ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΔΙΑ ΠΟΔΟΣ ΦΕΡΝΑΝΤΕΘ

Στο 90' ο Καλτσάς σήλωσε φαλτσαριστά τη μπάλα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι και ήρθε ο Φερνάντεθ στην κίνηση να νικήσει τον Βελλίδη για το 1-0! Ο Παράσχος είδε την πρώτη του αλλαγή στο ματς να δίνει τη λύση στην εκπνοή του ενενηντάλεπτου και με το αποτέλεσμα να μην αλλάζει ως το τέλος, ο Αστέρας έφτασε στην τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα.

Αστέρας - ΠΑΣ 1-0: Τρίτη σερί νίκη για τους Αρκάδες, με σκόρερ τον Φερνάντεθ στο 90'!

Επόμενη υποχρέωση για τον Αστέρα η εντός έδρας αναμέτρηση με την ΟΦΗ (15/12, 19:30), ενώ ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Πανιώνιο (15/12, 17:15), σε δύο αναμετρήσεις για την 14η αγωνιστική της Super League.

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης (ΕΠΣ Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Μιχαήλ Παπαδάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου), Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (ΕΠΣ Ημαθίας)

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ορτέγκα, Βλάχος (85' Δουβίκας), Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μουνάφο, Τόνσο, Καλτσάς, Κυριακόπουλος (61' Φερνάντεθ), Μανιάς (92' Μπελόκ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιάκος (63' Παμλίδης), Μπουκουβάλας, Κριζμάν, Ξύδας (88' Μυστακίδης), Σιόντης (82' Σκόνδρας), Αθανασιάδης.

Γκολ: 90' Φερνάντεθ /

Κάρτες: 46' Βλάχος, 71' Πασαλίδης / 45' Νικολιάς, 93' Τζημόπουλος

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία της Super League

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ