ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατρόμητος - Άρης: Με Μπουσούλατζιτς οι Περιστεριώτες, χωρίς Ντιγκινί, Ναζλίδη οι "κιτρινόμαυροι"

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ένα από τα σημαντικότερα ματς της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο Περιστέρι όπου ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Άρη με τις δυο ομάδες να θέλουν το τρίποντο.

Την Κυριακή (9/12) το απόγευμα ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Άρη με τις δυο ομάδες που βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Super League να επιθυμούν τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών. Μάλιστα και οι δυο ομάδες προέρχονται από ισοπαλία κόντρα σε Απόλλωνα Σμύρνης και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Στον Ατρόμητο ο Νταμίρ Κάναντι μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Μπουσούλατζιτς ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του ενώ ο Αυστριακός έχει στη διάθεση του και τον Ενσικουλού. Αντίθετα από την 18μελή αποστολή απουσιάζει ο Μανούσος ενώ τραυματίας παραμένει ο Ουγκράι.

Την αποστολή αποτελούν οι: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Μάντσον, Ούμπιντες, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Χατζηισαϊας, Κωτσόπουλος, Σάκιτς και Βασιλακάκης.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΡΗ

Όσο για τον Άρη τώρα ο Σάββας Παντελίδης από τη μια έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Ντιγκινί, Μαρτίνες και Ναζλίδη που έμειναν εκτός αποστολής ενώ σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στους Κολάσο, Διαμαντόπουλο και Ιντζόγλου.

Η αποστολή του Άρη που ταξίδεψε στην Αθήνα αποτελείται από τους: Κουέστα, Καντιμοίρης, Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Γκολάσο, Φραν Βέλεθ, Μπάσα, Γιουνές, Ματίγια, Μάβραϊ, Μενέντεθ, Σιώπης, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης, Διαμαντόπουλος, Παυλίδης, Ιντζόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ