STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 2-2: Έμεινε όρθια η ομάδα του Αγρινίου

SUPERLEAGUE / PLAY OUT / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OUT / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιτωλικός βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι αλλά και τις δύο κατάφερε να απαντήσει και πήρε την ισοπαλιά (2-2) και ένα σημαντικό πόντο από την αναμέτρηση στη μάχη που δίνει για παραμονή. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έχασε έδαφος στη μάχη της 7ης θέσης.

Με έναν σημαντικό πόντο έφυγε από το Περιστερί ο Παναιτωλικός μετά το τελικό 2-2 κόντρα στον Ατρόμητο και με την ομάδα του Αγρινίου να μένει ζωντανή στην αναμέτρηση και να έχει τις απαντήσεις και τις δύο φορές που βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Το σύνολο του Μάκη Χάβου πρόσθεσε έτσι ένα ακόμη πόντο στο σακούλι στη μάχη που δίνει για παραμονή ενώ σε αντίθεση ο Σάββας Παντελίδης είδε την ομάδα του να μένει ένα πόντο πίσω από τον Αστέρα στη μάχη της 7ης θέσης.

1. ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο Ατρόμητος είχε την τύχη να προηγηθεί δύο φορές στο παιχνίδι αλλά ο Παναιτωλικός αντέδρασε σχετικά γρήγορα και τις δύο φορές και αυτό έπαιξε το ρόλο του στο τελικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με τον Γκάλο στο 18' με υπέροχη εκτέλεση φάουλ με τον Βραζιλιάνο να εκμεταλλεύται και την κακή τοποθέτηση του τείχους από τον Φερνάντες. Οι φιλοξενούμενοι όμως ισοφάρισαν στο 35' με κεφαλιά του Μουνιέ και καταφεράν να στείλουν το ματς ισόπαλο στην ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος προηγήθηκε εκ νέου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Μανούσο στο 60' και αυτή τη φορά η ισοφάριση ήρθε ακόμα γρηγορότερα για την ομάδα του Παναιτωλικού. Στο 62' ο Κωνσταντόπουλος στο ντεμπούτο του με προβολή από κοντά εφερε και πάλι το ματς στα ίσια με το 2-2 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

2. Ο ΜΟΥΝΙΕ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ο Μουνιέ ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του Αγρινιού στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Ο άλλος ήταν ο νεαρός Κωνσταντόπουλος. Ο Γάλλος κατάφερε και ισοφάρισε για τον Παναιτωλικό με έξυπνη κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι νικώντας τον Μανδά που θα μπορούσε να είχε καλύτερη αντίδραση.

Ο Γάλλος πέτυχε ένα ακόμη γκολ στα playouts και δείχνει πως θέλει να οδηγήσει την ομάδα του στην παραμονή στην κατηγορία με τον ίδιο να κερδίζει τον τίτλο του MVP σε αυτά τα παιχνίδια.

3. ΜΟΙΡΑΙΟΣ Ο ΒΕΛΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Στο δεύτερο μέρος και μετά την είσοδο του ο Βέλλιος είχε τρεις ευκαιρίες για να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του αλλά τις σπατάλησε. Η πρώτη μάλιστα λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς είναι απ' αυτές που λέμε πως δεν χάνονται.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως ο διεθνεής επιθετικός αν και βρέθηκε μέσα στις φάσεις δεν μπόρεσε να σκοράρει και ήταν μοιραίος για την ομάδα του.

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το live του αγώνα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAΥOUTS:
7. Αστέρας 39
8. Ατρόμητος 38
9. ΑΕΛ 34
10. Λαμία 33
11. Βόλος 31
12.Ξάνθη 23
13. Παναιτωλικός 23
14. Πανιώνιος 22

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Νάτσος (85' Ουμπίδες), Μπουσούλατζιτς, Ενσικουλού (66' Βέλλιος), Ραμπέγιο (85' Γιακουμάκης), Ντε Πο, Μανούσος (78' Ανδρούτσος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Φερνάντεθ, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Ντάλσιο (66' Ταχάρ), Κέβιν (26' Παρράς), Ντουάρτε, Μπαίροβιτς (78' Αριγίμπι), Τζανακάκης, Ντίαζ (66' Τσιγγάρας), Ρόσα (78' Άλβαρες), Μουνιέ.

Σκόρερ: 18' Γκάλο, 60' Μανούσος/35' Μουνιέ, 62' Κωνσταντόπουλος

Κίτρινες: 11' Ραμπέγιο, 76' Ρισβάνης/ 8' Ντίαζ, 17' Μπαίροβιτς, 29' Ντάλσιο, 58' Λιάβας,

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαίας), Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου)

4ος: Αριστείδης Βατσίος (Δυτ. Αττικής)

Διαιτητής VAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Διαιτητής AVAR: Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά)

Πατήστε εδώ και δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία στη Super League

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ