STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-0: Όλα μηδέν στο Βόλο

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-0: Όλα μηδέν στο Βόλο
MOTIONTEAM

ΠΑΟΚ και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως γκολ (0-0) στο πρώτο τους φιλικό προετοιμασίας. Δοκάρι ο Ραμπέλο, ο Θεοδωράκης απέκρουσε πέναλτι του Σβιντέρσκι. Αμυντική τριάδα από Φερέιρα και Κάναντι, μπακ-χαφ ο Λημνιός, πρώτη εμφάνιση Σβαμπ, επιστροφή Ζαμπά, Κρέσπο, Βέρνμπλουμ.

Δεν είχε γκολ (0-0) η πρώτη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη νέα σεζόν. Το ματς στο Πανθεσσαλικό είχε ελάχιστες φάσεις, από μία μεγάλη για κάθε ομάδα.

Οι Περιστεριώτες απείλησαν με το σουτ του Ραμπέλο στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας που υπερασπίστηκε ο Ζίβκοβιτς. Ο Δικέφαλος με τον Σβιντέρσκι ο οποίος είδες εις διπλούν (εκτέλεση πέναλτι και ριμπάουντ) τον Θεοδωράκη να αρνείται την παραβίαση της εστίας του.

Ο Αμπέλ Φερέιρα ξεκίνησε το πρώτο (ανεπίσημο) ματς της σεζόν, όπως τελείωσε την περασμένη. Με τριάδα στην άμυνα και τα ίδια πρόσωπα σε αυτήν. Επιφύλαξε ρόλο έκπληξη στον Λημνιό, τον οποίον έβαλε σε ρόλο μπακ-χαφ στη δεξιά πτέρυγα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπόρεσε να κάνει πολλά πράγματα σε αυτή τη θέση. Πρώτο ματς και για το μοναδικό μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ. Ο Στέφαν Σβαμπ αγωνίστηκε στη μεσαία γραμμή, πήρε μπάλα και προσπάθησε να βγάλει κάποιες μπαλιές.

Επανεμφάνιση και για τον Λέο Ζαμπά, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό την περασμένη σεζόν στην επιθετική τριάδα που συνέθεσε μαζί με τους Χρήστο Τζόλη και Τσούμπα Άκπομ. Θετικά στοιχεία έδειξε ο Ατρόμητος στην επιστροφή του Νταμίρ Κάναντι στην τεχνική του ηγεσία.

Τριάδα στην άμυνα προτίμησε και ο Αυστριακός, που ζητούσε από τους παίκτες του να παίζουν με τη μία επαφή και να φωνάζει για επιθετικό στυλ. Το δεύτερο ημίχρονο είχε λίφτινγκ κι από τους δυο τεχνικούς (επιστροφή Κρέσπο και Βέρνμπλουμ) με πολλά νέα πρόσωπα.

Ο ΠΑΟΚ είναι ένα καλό πεντάλεπτο από το 77' έως το 82', όπου έβγαλε τρεις φάσεις συμπεριλαμβανομένης κι εκείνης που οδήγησε στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Σβιντέρσκι.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι):Μανδάς, Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Γιακουμάκης, Γκάλο, Σόλομον, Ραμπέλο, Μανούσος.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Μιχάι, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Λημνιός, Τζόλης, Ζαμπά και Άκπομ.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: Πασχαλάκης, Κρέσπο, Διαμαντής, Τσιγγάρας, Εσίτι, Βέρνμπλουμ, Μάτος, Τσαούσης, Μπίσεσβαρ, Κούτσιας και Σβιντέρσκι.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ