STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Βόλος 0-2: Απόδραση με πρωταγωνιστή Δουβίκα

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βόλος ξεκίνησε με το δεξί όπως και πέρυσι το πρωτάθλημα. Πέρασε με πρωταγωνιστή τον Δουβίκα (γκολ, κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαριέντος) από το Περιστέρι επικρατώντας 2-0 του Ατρομήτου. Αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ρισβάνης

Ο Ατρόμητος υποδέχθηκε το Βόλο στο Περιστέρι για την πρώτη αγωνιστική της Super League Interwetten και οι Θεσσαλοί ξεκίνησαν με το δεξί την τρέχουσα σεζόν του πρωταθλήματος (όπως είχαν κάνει και την περασμένη στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο). Ο Τάσος Δουβίκας άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Μαγνησίας, ενώ κέρδισε το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαριέντος στο 90+2' για το τελικό 0-2. Δείτε τα τρία πράγματα που μάθαμε από το ματς.

1. ΦΕΡΑΡΙ - ΔΟΥΒΙΚΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΣΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ

Ο Βόλος έπαιξε για ένα ολόκληρο ημίχρονο (το δεύτερο) με αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ρισβάνης. Κι όμως σπατάλησε το μισό αυτού χωρίς να κάνει αισθητό στον αγωνιστικό χώρο και τον αντίπαλο ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω.

Κατάφερε και βρήκε το γκολ στο 77ο λεπτό με τον Δουβίκα. Με τον καλύτερο παίκτη του, δηλαδή. Αυτόν που είχε και την καλύτερη ευκαιρία για τους Θεσσαλούς πριν από το γκολ που πέτυχε. Για να σκοράρει με προβολή ο 21χρονος χρειάστηκε η μαγική ενέργεια του Φεράρι, ο οποίος με διαδοχικές προσποιήσεις και ντρίπλες έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα του Ατρομήτου.

2. Ο ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΡΙΣΒΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΣ ΕΞ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΤΟΥ ΓΟΥΤΑ

Κομβική, δίχως άλλο, ήταν η αποβολή του Σπύρου Ρισβάνη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Δύο κίτρινες, για δύο μαρκαρίσματα πάνω στον ίδιο παίκτη. Τον Χουάν Χοσέ Περέα. Απρόσεκτος ο κεντρικός αμυντικός των Περιστεριωτών, σωστή και η δεύτερη κίτρινη που αντίκρισε.

Κι όμως οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ. Ο Γούτας με δύο κεφαλιές εντός περιοχής δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γκαραβέλη, ενώ ήταν κι αυτός που ανέτρεψε τον Δουβίκα για να εκτελέσει εύστοχα ο Μπαριέντος στις καθυστερήσεις του δευτέρου ημιχρόνου και να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

3. ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

Πρεμιέρα με το δεξί για το Βόλο, με το αριστερό για τον Ατρόμητο. Δουλειά, ωστόσο, θέλουν και οι δύο ομάδες. Ο Βόλος μπορεί να πανηγύρισε το τρίποντο, αλλά δεν έκρυψε τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Αμυντικά ήταν καλό, επιθετικά ωστόσο έχει δρόμο ακόμη παρά τα δύο γκολ που πέτυχε.

Ο Ατρόμητος έπαιζε για ένα ημίχρονο με αριθμητικό μειονέκτημα κι αυτό είναι ένα ελαφρυντικό. Η ομάδα του Περιστερίου έδειξε διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που μας είχε παρουσιάσει στα φιλικά. Οι γραμμές σε αυτό το ματς ήταν ασύνδετες και το γεγονός ότι οι καλύτερες ευκαιρίες ήλθαν από τον Γούτα (κεντρικό αμυντικό) κάτι δείχνει.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι):Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Ρισβάνης, Τομάσεβιτς (85' Χαρίσης), Κιβρακίδης, Ούμπιδες (85' Ενσικουλού), Σάλομον, Ραμπέλο (46' Μουνίθ), Αγκάγιεφ (46' Στρούγγης), Μανούσος (65' Γιακουμάκης).

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ):Γκαραβέλης, Φεράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο, Ριένστρα, Μπαριέντος (90+4' Κρητικός), Μαρτίνες (67' Κιάκος), Περέα (81' Γέντρισεκ), Δουβίκας, Γκουαροτσένα (46' Μπαρτόλο).

Σκόρερ: 78' Δουβίκας, 90+2' πεν. Μπαριέντος

Κίτρινες κάρτες: 36' Ρισβάνης, 88' Στρούγγης / 13' Φεράρι 42' Γκουαροτσένα, 44' Μπαριέντος, 83' Σάντσες,

Κόκκινη κάρτα: 45+2' (δεύτερη κίτρινη) Ρισβάνης

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος

Βοηθοί: Βασίλης Νικολακάκης, Γιώργος Κόλλιας

4ος: Δημήτρης Μαλούτας

Διαιτητής VAR: Κωνσταντίνος Κοτσάνης

Διαιτητής AVAR: Χρήστος Μπαλτάς

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ