ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτός ο Μανγκά στον Λεβαδειακό, με Κυβρακίδη ο Ατρόμητος

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Ατρόμητο με τον Άκη Μάντζιο να μην έχει στη διάθεση του τον Μανγκά ενώ ο Κάναντι έχει στην αποστολή τον Κυβρακίδη που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Μετά την εκτός έδρας ήττα του από τον Παναθηναϊκό ο Λεβαδειακός υποδέχεται την Κυριακή τον Ατρόμητο θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο τεχνικός των Βοιωτών, Άκης Μάντζιος, δεν υπολογίζει στον Μανγκά που είναι εκτός αλλά σε σχέση με το ματς κόντρα στο τριφύλλι πήρε στην αποστολή τον Ιωαννίδη που τα πήγε καλά στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Οι Βοιωτοί ολοκλήρωσαν το Σάββατο το βράδυ την προετοιμασία τους και εν συνεχεία ο Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους:

Μπάγιτς, Επασί, Όμο, Νανγκίς, Κρνέτα, Μαρκόβσκι, Ζησόπουλος, Νίκας, Καραχάλιος, Χατζηλάμπρος, Τσαμπούρης, Φαβάρο, Σαβαντογκό, Μητρόπουλος, Σουμπίνιο, Αντιλεού, Ιωαννίδης, Παντελιάδης, Γιακουμάκης.

ΜΕ ΚΥΒΡΑΚΙΔΗ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος ταξίδεψε στη Λιβαδειά με τον Κιβρακίδη να επιστρέφει σε αποστολή της ομάδας του Περιστερίου αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Την αποστολή του Ατρόμητου αποτελούν οι: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Μάντσον, Ουγκράι, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Γαρουφαλιάς, Κιβρακίδης και Μπουσούλατζιτς.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής στο Μαζαράκη με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ