STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Επιθετική ανακοίνωση της ΑΕΛ κατά του Ατρομήτου, τι απάντησαν οι Περιστεριώτες

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΛ εξέδωσε επιθετική ανακοίνωση κατά του Ατρομήτου για το πέναλτι που πήρε με τον Αστέρα, για να ακολουθήσει απάντηση από τους Περιστεριώτες.

Ανακοίνωση κατά του Ατρομήτου εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ με αφορμή το πέναλτι που πήρε ο Ατρόμητος στο 2-1 με τον Αστέρα, για να ακολουθήσει η απάντηση από τους Περιστεριώτες μέσω ανάρτησης στο Facebook.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

"Μετά το πέναλτι που δόθηκε σήμερα στον Ατρόμητο, στην ομάδα που ο πατέρας του ιδιοκτήτη την εποχή της παράγκας ρωτούσε τον νεαρό δικηγόρο της παράγκας πόσο κάνει η δεύτερη θέση για να ανέβει η Χαλκηδόνα στην Α’ Εθνική, θέλω να δω τι θα πει ο Γιώργος Μποροβήλος πρόεδρος του Αστέρα και προστάτης των Ελλήνων διαιτητών, για το ότι κάποιοι θέλουν στην εξάδα των play off με το ζόρι τον Ατρόμητο (αλήθεια πόσα μαϊμού πέναλτι θα πάρει από το 85’ έως το 95’), τον Βόλο και άλλη μία ομάδα που δεν θέλω να πω. ΄

Μετά από αυτό που είδα σήμερα, αντί να πάρω ένα εξτρεμ που μου ζητάει ο Γρηγορίου, θα πάρω τον Κοτσιαύτη και τον Ζαχαριάδη που ήταν στο VAR.

Συγχαρητήρια για την ωραία σας εκπομπή.

Λευτεριά στην Βόρεια Μύκονο!

Υ.Γ. Α ρε προπονητάρα Παντελίδη με τα συστήματα σου που διαλύουν τις άμυνες τα τελευταία λεπτά..."

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Χιουμοριστική χαρακτήρισε την ανακοίνωση ο Ατρόμητος μέσω ανάρτησής του στο Facebook: "Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με το ξεκίνημα της ομάδας στο 2020!

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της νίκης και ιδιαίτερα στον κόσμο που στήριξε την ομάδα. Συνεχίζουμε όλοι μαζί!

Υ.Γ. Όσον αφορά την ανακοίνωση του κ. Κούγια την εκλαμβάνουμε ως χιουμοριστική και δεν θα τη σχολιάσουμε".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ