STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ευθύμης Κουλούρης: Ο τρίτος Έλληνας που γίνεται top σκόρερ και παίρνει μεταγραφή

Ευθύμης Κουλούρης: Ο τρίτος Έλληνας που γίνεται top σκόρερ και παίρνει μεταγραφή

Ο Ευθύμης Κουλούρης έγινε μόλις ο τρίτος Έλληνας που καταφέρνει μαζί με τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος να κερδίσει και μεταγραφή στο εξωτερικό.

Το soccerbase.info παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον στατιστικό όσον αφορά στους Έλληνες πρώτους σκόρερ οι οποίοι μπόρεσαν τη σεζόν που έπιασαν κορυφή στη σχετική λίστα του πρωταθλήματος να πάρουν και μεταγραφή στο εξωτερικό. Αναφερόμαστε σε κλασική περίπτωση κλειστού κλαμπ με μόλις τρεις ποδοσφαιριστές.

Ο Ευθύμης Κουλούρης που θα παίξει μπάλα στην Τουλούζ τη νέα σεζόν έγινε ο τρίτος της παρέας. Ποιοι είναι οι άλλοι; Πάμε να τους δούμε ευθύς αμέσως.

Το 1987, λοιπόν, ο πρώτος Έλληνας, καλύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος με 16 γκολ, που παίρνει άμεσα μεταγραφή για το εξωτερικό είναι ο Νίκος Αναστόπουλος. Η Αβελίνο τον είχε πάρει από τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο "Αναστό" δεν έδειξε κάτι τη μία χρονιά στην Ιταλία.

Σχεδόν μία δεκαετία αργότερα ήταν η σειρά του Βασίλη Τσιάρτα. Ο "Ελ Μάγκο" με τη φανέλα της ΑΕΚ το '95-'96 "ματώνει" τα δίχτυα 26 φορές και γίνεται μεταγραφή από την Σεβίλλη. Στην Ανδαλουσία το "10αρι" της Εθνικής γράφει τη δική του ιστορία και φτάνει να γίνει αρχηγός της ομάδας.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ