STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Για τέταρτη φορά σε ματς του Ολυμπιακού ο Τoμπίας Στίλερ!

Για τέταρτη φορά σε ματς του Ολυμπιακού ο Τoμπίας Στίλερ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γερμανός, Τόμπιας Στίλερ, που επιλέχθηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το Ολυμπιακός - ΑΕΚ, έχει σφυρίξει την Εθνική στο Nations League και τον Ολυμπιακό στο Champions League και στο Europa League.

Και το όνομα αυτού, Τόμπιας Στίλερ. Η ΕΠΟ δεν προχώρησε τελικά σε λύση διαιτητή από την Φινλανδία, όπως είχαν αναφέρει οι Σκανδιναβοί, με τον Γερμανό, Τομπίας Στίλερ, να επιλέγεται τελικά από την ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (17/2, 19:30) στο Φάληρο για την 21η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Ο 38χρονος ρέφερι, δικηγόρος στο επάγγελμα, είχε διευθύνει τον αγώνα της Ελλάδας με την Ουγγαρία (12/10, 21:45) στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική του Nations League, όπου η γαλανόλευκη είχε επικρατήσει 1-0 χάρη σε γκολ του Κώστα Μήτρογλου.

Διαιτητής της πρώτης κατηγορίας της UEFA, είναι διεθνής από το 2014. Στο παρελθόν έχει σφυρίξει τους αγώνες Γιουβέντους - Ολυμπιακός 2-0 για τους ομίλους του Champions League και Ολυμπιακός - Αστάνα 4-1 το 2016 για τους ομίλους του Europa League.

Επιπλέον, o Στίλερ ήταν επιπρόσθετος στο Ολυμπιακός - Άντερλεχτ 3-1 στις 10 Δεκεμβρίου του 2013 για την 6η αγωνιστική του Champions League, όταν οι Πειραιώτες προκρίθηκαν στους "16" της διοργάνωσης. Επομένως, θα βρεθεί για τρίτη φορά στην καριέρα του στο "Γ. Καραϊσκάκης"!

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ