STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η βαθμολογία της Super League μετά από την 6η αγωνιστική

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Με το διπλό στο Βικελίδης ο Ολυμπιακός είναι μόνος πρώτος στην κορυφή της Super League 1. Δεύτερη η εντυπωσιακή Ξάνθη και τρίτος ο ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από την έδρα του Άρη με 2-1 και φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League με 16 βαθμούς, όντας αήττητος σε έξι αγωνιστικές.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Αστέρα στην Τρίπολη 2-1 και συνέχισε να είναι αήττητος σε 41 ματς. Βέβαια, λόγω των ισοπαλιών με Άρη και ΑΕΚ, οι ασπρόμαυροι έχουν 14 βαθμούς και είναι στην 3η θέση του πρωταθλήματος.

Ο Ατρόμητος πέτυχε σπουδαία νίκη 2-3 επί του Βόλου και είναι 8ος με 8 βαθμούς. Ο Βόλος έμεινε με 9 βαθμούς και είναι 6ος. Σούπερ και ΟΦΗ που διέλυσε με 4-1 τον Πανιώνιο και βρίσκεται στην 4η θέση με 13 πόντους. Ο Πανιώνιος από την άλλη είναι σε θέση υποβιβασμού με -2, κουβαλώντας τιμωρία από την αρχή της σεζόν.

Στο σαββατιάτικο πρόγραμμα ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε εντός έδρας από την Ξάνθη. Οι Πράσινοι με 5 βαθμούς είναι στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι Ακρίτες με το υπέρ τους 1-0 συνεχίζουν την εντυπωσιακή τους πορεία και κρατιούνται στην δεύτερη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος με 15 βαθμούς.

Επίσης, Σάββατο κοντραρίστηκαν η ΑΕΛ με την ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες κόλλησαν στο 0-0 με την Ένωση να έχει 11 βαθμούς πλέον και να βρίσκεται στην 5η θέση. Όσον αφορά στους βυσσινί, αυτή τη στιγμή είναι έβδομοι με 8 βαθμούς.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Super League 1 κλείνει τη Δευτέρα (7/10). Το τελευταίο ματς είναι αυτό με αντιπάλους την Λαμία και τον Παναιτωλικό.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 1

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ