STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ισόπαλοι Λαμία και Βόλος πριν από τη σέντρα της Super League

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΛΑΜΙΑ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΛΑΜΙΑ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Λαμίας και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ στο ΔΑΚ, στο τελευταίο τους φιλικό πριν από τη σέντρα της Super League (0-0).

Μια εβδομάδα πριν από το ξεκίνημα της Super League, Λαμία και Βόλος τέθηκαν αντιμέτωποι στη Φθιώτιδα. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν και έμειναν στο 0-0. Ντεμπούτο μετά την επιστροφή του, έστω ανεπίσημο, έκανε για τη Λαμία ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης, ο οποίος στο τέλος έχασε σημαντική ευκαιρία να σκοράρει.

Βασικός ήταν για τους Φθιώτες ο Άνταμ Τζανετόπουλος, ο οποίος και αυτός έκανε ντεμπούτο. Στο πρώτο 45λεπτο οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Καραμάνου.

Η Λαμία αντιμετωπίζει το Σάββατο (24/8) εντός έδρας τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Βόλος κοντράρεται με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή (25/8).

ΛΑΜΙΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Σκόνδρας, Βύντρα, Πλιάτσικας, Τζανετόπουλος (62′ Βασιλόγιαννης), Σάλιακας, Δημούτσος, Μπεχαράνο (72′ Ράμος), Τομάς (72′ Καραγιάννης), Καραμάνος, Τουράμ (72′ Ρόμανιτς).

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Ντεντάκης (70′ Μπαλογιάννης), Δημόπουλος (64′ Διαμαντής), Μπασόνγκ, Μυστακίδης, Φεράρι, Γέντρισεκ, Ζοάο Τσερούλο, Μαξ Αουγκούστο, Ατιάτ, Μουνίθ (59′ Τσοκάνης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βόλος: Χάλασε και του Χοακίν Τόρες!
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ