STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ17 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-0: Στον τελικό οι ασπρόμαυροι

FINAL4 Κ17 / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
FINAL4 Κ17 / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με το Χρήστο Τζόλη να πετυχαίνει και τα δύο γκολ ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 επί του Παναθηναϊκού και προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος Κ17 της Super League. Οι ασπρόμαυροι επικράτησαν με 2-0 επί του Παναθηναϊκού και προκρίθηκαν στον τελικό.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον ΠΑΟΚ ήταν ο αρχισκόρερ του, Χρήστος Τζόλης.

Ο 17χρονος επιθετικός επιβεβαίωσε την εξαιρετική του κατάσταση και πετυχαίνοντας και τα δύο τέρματα της ομάδας του. Στο 56' εκμεταλλεύτηκε κακό διώξιμο του Οικονομάκη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 63' ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του για το τελικό 2-0.

Πλέον, ο ΠΑΟΚ περιμένει τον αντίπαλο του στον τελικό από το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο τελικός θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Πέμπτη.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου, Αβεντισιάν, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Καραμπέρης, Πιπιλιάρης, Κουτεντάκης, Τζόλης, Γρόσδης, Καρακούτης.

Παναθηναϊκός: Οικονομάκης, Τουρκοχωρίτης, Κούτσιας, Ρόμπι, Σιδεράς, Λιακόπουλος, Ανθουλάκης, Καρβούνης, Νιάρχος, Δημοσθενιάδης, Λαζαρίδης

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ