ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

K19 Αστέρας-Παναθηναϊκός 0-2: Διπλό με δυο γκολ του Σέχου στην Τρίπολη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ19 / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ19 / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός πήρε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του επικρατώντας με 2-0 του Αστέρα με δυο γκολ του Σέχου και παρέμεινε αήττητος μετά από πέντε αγώνες στην Super League Κ19.

Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο για σχεδόν εξήντα λεπτά ο Παναθηναϊκός πέρασε και από την Τρίπολη επικρατώντας με 2-0 του Αστέρα με δυο γκολ που πέτυχε ο Σέχου.

Ο φορ του τριφυλλιού έφτασε έτσι τα τέσσερα γκολ σε τρία παιχνίδια ενώ οι πράσινοι έκαναν την τέταρτη φετινή τους νίκη, τρίτη συνεχόμενη, και παρέμειναν αήττητοι για πέντε αγώνες έχοντας πετύχει δέκα γκολ και δεχθεί μόλις ένα.

Το παιχνίδι διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στην Τρίπολη στο βοηθητικό του Αστέρα και στο γήπεδο βρέθηκε αρκετός κόσμος μεταξύ των οποίων και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας αλλά και ο Δημήτρης Σαραβάκος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και προηγήθηκε στο 24' λεπτό με πλασέ του Σέχου που άνοιξε το σκορ. Οι πράσινοι θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα στο 31' όταν ο Καλομοίρης επιχείρησε το σουτ αλλά ο γκολκίπερ του Αστέρα έδιωξε τη μπάλα σωτήρια.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ευκαιρία του Αστέρα με σουτ του Γλέζου που πέρασε έξω. Ο Παναθηναϊκός απάντησε με σουτ του Καλομοίρη στο 49' που απομάκρυνε ο Τσιμόπουλος ενώ από το 60' της αναμέτρησης οι πράσινοι αγωνίστηκαν και πάλι με τρεις στην άμυνα.

Στο 68' ο Παναθηναϊκός απείλησε με σουτ του Αθανασακόπουλου που μπλόκαρε ο γκολκίπερ των Αρκάδων. Μάλιστα λίγο αργότερα και ο Καλομοίρης έκανε όμορφο σουτ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει και πάλι σωτήρια ενώ στο 80' ο Χριστογέωργος με όμορφη επέμβαση κράτησε το 1-0 για το τριφύλλι.

Στο 83' ο Σέχου κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μιχελή. Ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση του και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 του Παναθηναϊκού που ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιμόπουλος, Κάρδαρης, Κουμεντέι, Μιχελής (84’ Ροδόπουλος), Χριστόπουλος, Παπαδόπουλος, Μπονιός (46’ Κωτσόπουλος), Γλέζος, Μπλάτσος (71’ Τανουσάι), Τζίμας, Τερεζίου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σ. Συλαιδόπουλος): Χριστογεώργος, Παλασκώνης, Ζερβόπουλος, Καραγιάννης, Παρασκευόπουλος (56' Σαντικάι), Τζαβίδας (62' Σκεντεράι), Ηλιάδης (71' Ζαγαρίτης), Σερπέζης, Σέχου, Αθανασακόπουλος, Καλομοίρης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

Πανιώνιος-Άρης 2-2
Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1
Αστέρας-Παναθηναϊκός 0-2
Λαμία-ΟΦΗ 2-0

Κυριακή 7/10
ΑΕΚ-Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμ.
Ξάνθη-ΑΕΛ
Παναιτωλικός-Λεβαδειακός

ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1. Παναθηναϊκός 5 13
2. ΠΑΟΚ 4 12
3. Παναιτωλικός 4 10
4. Ολυμπιακός 4 9
5. ΑΕΚ 4 9
6 Ατρόμητος 5 9
7 Λαμία 5 7
8. Αστέρας 5 6
9. ΠΑΣ Γιάννινα 6 6
10. ΑΕΛ 4 5
11. Ξάνθη 4 5
12. Απόλλων Σμ. 4 4
13. Άρης 5 3
14. Λεβαδειακός 4 2
15. Πανιώνιος 5 1
16. ΟΦΗ 4 0
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ