STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ19 Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 3-3: Ματσάρα στο Περιστέρι με πρωταγωνιστή τον Αθανασίου

SUPERLEAGUE Κ19 / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE Κ19 / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 κατάφερε να πάρει ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ με 3-3 στο Περιστέρι έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Αθανασίου. Έχασαν πέναλτι οι φιλοξενούμενοι στο 94'. (VIDEO)

Ένα πανέμορφο παιχνίδι με έξι γκολ, δοκάρια, χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις και ένταση μεταξύ των παικτών έγινε στο Περιστέρι ανάμεσα στην ομάδα Νέων του Ατρόμητου και την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ με το 3-3 να είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών και για τις δυο ομάδες που προέρχονταν από δυο σερί νίκες στις δυο πρώτες αγωνιστικές.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Αθανασίου καθώς ο αριστερός μπακ της ομάδας του Περιστερίου πέτυχε χατ τρικ και ουσιαστικά ήταν αυτός που έδωσε τον πόντο στην ομάδα. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη καθώς έχασε πέναλτι στο 94' με τον Δούμτση.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ μετά από ωραία επίθεση από τα αριστερά και ασίστ του Δούμτση προς τον Πανίδη που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο "δικέφαλος" έφτασε σε δεύτερο γκολ στο 55' με τον Γιαξή ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή σκόραρε για την ομάδα.

Στο 66' ο Ατρόμητος μείωσε το σκορ όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ζούνη. Ο Αθανασίου έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία και έκανε το 2-1. Ο ίδιος παίκτης στο 78′ έφερε το ματς στα ίσα με τρομερό σουτ με το αριστερό αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή.

ΟΤζόλης με σουτ από το ύψος του πέναλτι με το δεξί έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του αλλά ο Ατρόμητος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 90' ο Γιαξής έκανε χέρι με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Αθανασίου να σκοράρει εκ νέου για το 3-3.

Ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο 94' όταν Αθανασίου ανέτρεψε τον Τζιόλη και ο Δούμτσης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι. Επιχείρησε να το κάνει αλά Πάνενκα και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κοκολέσης, Ρίζος, Πολίτης, Ξενοπανάγος, Γούλας, Αθανασίου, Βιταλιώτης, Χριστόπουλος, Ρονάλντο, Βαγγέλης, Τσακίρης. Έπαιξαν και οι Ζούνης, Νιτσάκης και Σέλληνας.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Τάχατος (72′ Καλουτσικίδης), Γρόσδης, Γιαξής, Μιχαηλίδης , Τσιγγάρας , Τσοπούρογλου (64′ Θεοδωρίδης), Δούμτσης, Πουρναράς (72′ Πιπιλιάρης), Πανίδης, Τζόλης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ