STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ19 Ολυμπιακός - ΟΦΗ 4-4: Ισοφάρισαν στην εκπνοή οι Κρητικοί

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΟΣΦΠ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ  ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΟΣΦΠ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Κ19 του Ολυμπιακού προηγήθηκε του ΟΦΗ με 4-3 στο 87', αλλά οι Κρητικοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 4-4 λίγο πριν από το τέλος, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο Ρέντη.

Για την 7η αγωνιστική της Super League Κ19, Ολυμπιακός και ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 4-4 στο Ρέντη. Οι "ερυθρόλευκοι", που καθοδηγήθηκαν με τον Δημήτρη Μαυρογενίδη μετά την αποχώρηση του Ρικάρντο Πέρες, είχαν προηγηθεί με 4-3 στο 87', αλλά ισοφαρίστηκαν στο τέλος.

Η ομάδα του Ολυμπιακού μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι και με Κατσαβάκη (3’) και Σουρλή (16’) προηγήθηκε 2-0. Μέσα σε ένα δεκάλεπτο, ήρθαν τα πάνω-κάτω, με το αυτογκόλ του Σαπουντζή να διαμορφώνει αρχικά το 1-2 στο 35’ και τους Κρητικούς να πετυχαίνουν ακόμα δύο τέρματα μέχρι την ανάπαυλα, κάνοντας το σκορ 2-3 (με Σταυρακάκη και Νοικοκυράκη).

Το παιχνίδι ήταν πολύ γεμάτο και στο δεύτερο ημίχρονο, αφού ο Ολυμπιακός μπήκε και πάλι με καλύτερη εικόνα στον αγώνα, ισοφαρίζοντας στο 60’ με τον Μαρίνο (3-3)! Οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 67’ μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Αρσενίδης, παρόλα αυτά ο Νεοφυτίδης δεν μπόρεσε να ευστοχήσει από τη λευκή βούλα. Και πάλι ο Αρσενίδης, ήταν εκείνος που κέρδισε την εσχάτη των ποινών, την οποία αυτή τη φορά μετέτρεψε σε γκολ ο Σουρλής για το 4-3 στο 87’!

Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Κουράκη για το τελικό 4-4. Ο Ολυμπιακός έφτασε έτσι τους 13 πόντους μετά από επτά αγωνιστικές και είναι τρίτος με 13 βθμούς. Πρώτος είναι ο Παναθηναϊκός με 19 και δεύτερος ο ΠΑΟΚ με 17. Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 10η θέση με επτά βαθμούς.

Ολυμπιακός (Δ. Μαυρογενίδης): Καραργύρης, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης, Ασλανίδης, Κεραμίδας (Μαρτίνης 70’), Σαπουντζής (Νεοφυτίδης 46’), Φέκκας (Νικόλης 46’), Μαρίνος, Κατσαβάκης (Αρσενίδης 60’), Σουρλής, Μπουλάρι (Ντότης 75’).

ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Σηφάκης, Δολαψάκης, Γαιτάνης (65’ Παπαδάκης) Αυγουστάκης, Μακρυδάκης (75’ Σαβουϊδάκης), Ψαρράς, Καλαϊτζάκης, Μπέρκης (57’ Κουράκης), Νοικοκυράκης, Παπιομίτογλου (65’ Μαρινάκης), Σταυρακάκης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ