STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ19 Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 0-3: Επιστροφή με τριάρα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με δύο γκολ του Σούλτσε και ένα του Σερπέζη ο οποίος είχε και δύο ασίστ οι Νέοι του Παναθηναϊκού επικράτησαν με 3-0 του Παναιτωλικού και μείωσαν την απόσταση από την κορυφή και τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Άνετα όπως δείχνει και το τελικό 3-0 πέρασαν από το Αγρίνιο οι Νέοι του Παναθηναϊκού οι οποίοι επέστρεψαν στις νίκες και μείωσαν στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ έχοντας όμως και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Πρωταγωνιστές και σκόρερ για το τριφύλλι ήταν ο Σούλτσε που πέτυχε δύο γκολ και ο Σερπέζης που σκόραρε μια φορά και είχε μια ασίστ γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο την ανανέωση του συμβολαίου του. Οι πράσινοι μάλιστα είχαν και τρία δοκάρια στη διάρκεια του 90λεπτου.

Αρχικά τα σουτ των Ηλιάδη και Σερπέζη πριν τη συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα σταμάτησαν στο δοκάρι για να έρθει στο 27' το πρώτο γκολ από πλευράς Παναθηναϊκού. Ο Σερπέζης βρήκε τον Σούλτσε με ωραία κάθετη πάσα και ο στράικερ των πράσινων με διαγώνιο πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 35 το τριφύλλι έφτασε σε δεύτερο γκολ όταν ο Βαγιαννίδης έδωσε στον Σερπέζη που πλάσαρε εύστοχα έχοντας αφήσει πίσω του δύο παίκτες του Παναιτωλικού.

Στο 60' ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σούλτσε. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση με τον γκολκίπερ του Παναιτωλικού να αποκρούει. Εννιά λεπτά αργότερα όμως ο φορ του Παναθηναϊκού μετά από νέα ασίστ του Σερπέζη, αυτή τη φορά με το κεφάλι, μπήκε μέσα στην περιοχή και σκόραρε για το τελικό 3-0.

Λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης ο Σερπέζης με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα και πάλι στο δοκάρι χάνοντας την ευκαιρία να ανεβάσει και άλλο το δείκτη του σκορ.

Μετά από το τρίποντο στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 25 βαθμούς και μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στους 4, με τους πράσινους ωστόσο να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Παναιτωλικός:Κοντογιάννης, Μπακαδήμας, Σκιαδάς, Κωνσταντόπουλος, Παναγιωτίδης, Ντούκας, Θεοδώρου, Πανταζής, Ντούλιας, Μούκα, Τρομπούκης.

Παναθηναϊκός (Συλαϊδόπουλος): Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης (76′ Καρβούνης), Σπίνος, Σαντικάι, Ζαγαρίτης (76′ Σιδεράς), Ηλιάδης, Αθανασακόπουλος (56′ Μαυρουδής), Σερπέζης, Σαμαράς, Καλομοίρης (71′ Κούτσιας), Σούλτσε (71′ Νιάρχος)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ