STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ19 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 4-0: Θρίαμβος για τους Νέους του Δικεφάλου

Κ19 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 4-0: Θρίαμβος για τους Νέους του Δικεφάλου

Η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ δεν είχε κανένα πρόβλημα να νικήσει την αντίστοιχη του Ολυμπιακού με σκορ 4-0 για το πρωτάθλημα Κ19. Ο Δικεφάλος είχε καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. (VIDEO)

Η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ δεν είχε κανένα πρόβλημα να νικήσει την αντίστοιχη του Ολυμπιακού με σκορ 4-0 για το πρωτάθλημα Κ19. Ο Δικέφαλος δικαιολόγησε τον τίτλο του απόλυτου φαβορί, πετυχαίνοντας τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και άλλο ένα στο δεύτερο, επικρατώντας με συνοπτικές διαδικασίες των Πειραιωτών, που δεν μπορούσαν να προβάλουν καμία ιδιαίτερη αντίσταση.

Το πρώτο τέρμα του ΠΑΟΚ επιτεύχθηκε στο 31ο λεπτό, όταν ο Κούτσιας μπήκε στη μεγάλη περιοχή, έφερε τη μπάλα στο αριστερό του και έγραψε το 1-0. Πέντε λεπτά μετά, ο Τσιγγάρας βρήκε τον Τζόλη μέσα στην περιοχή με εκπληκτική διαγώνια πάσα και εκείνος από κοντά πέτυχε το δεύτερο τέρμα των ασπρόμαυρων.

Προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί μπήκε και τρίτο γκολ. Έπειτα από λάθος του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Τζολάκη, ο Τζόλης έκλεψε τη μπάλα και πέτυχε τρίτο τέρμα, "κλειδώνοντας" ουσιαστικά το τρίποντο για την ομάδα του. Ο ίδιος έφτασε τα 21 τέρματα.

Στο β' μέρος και συγκεκριμένα στο 69', ο Γκορτεζιάνι δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ασίστ του Γρόσδη και προ του Τζολάκη με πλασέ διαμόρφωσε το 4-0, το οποίο έμελλε να μείνει ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 58 βαθμούς και είναι πρώτς, ενώ ο Ολυμπιακός έμεινε στους 44 και βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Οι αρχικές συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Παναγιώτου, Μιχαηλίδης, Καλουτσικίδης, Τσιγγάρας Τάχατος, Κούτσιας, Γιαξής, Γκορτεζιάνι, Δούμτσης, Τζόλης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Κεραμιδάς, Γκοτζαμανίδης, Νικολής, Μαρτίνης, Σουρλής, Φέκκας, Αρσενίδης, Μαρίνος, Καράκουτης, Μπουλλάρι

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ