STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ξάνθη - Ατρόμητος 1-0: Τρίποντο τετράδας για τους Θρακιώτες

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ξάνθη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Εντουάρντο επικράτησε 1-0 επί του Ατρομήτου και έπιασε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 1 τον ΟΦΗ. (VIDEO)

Μετά από πέντε αγωνιστικές η Ξάνθη γεύτηκε ξανά την χαρά της νίκης. Οι Θρακιώτες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Εντουάρντο επικράτησε 1-0 επί του Ατρομήτου και έπιασε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 1 τον ΟΦΗ.

Το ματς είχε ελάχιστες καλές στιγμές με την Ξάνθη να φτάσει στην νίκη εκμεταλλευόμενη την εξαιρετική ατομική ενέργεια του Τζουρίσκοβιτς που οδήγησε στο πέναλτι του Χαρίση.

ΟΙ ΑΠΑΤΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη στιγμή μπροστά από τις δύο εστίες.

Αμφότερες έκαναν πολλά λάθη ειδικά όταν έφταναν έξω από την αντίπαλη περιοχή και έτσι οι όποιες ευκαιρίες έγιναν ήταν κυρίως με μακρινά σουτ τα οποία δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα.

Ουσιαστικά οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές και οι φιλοξενούμενοι μία. Για τους γηπεδούχους είχαμε τα μακρινά σουτ από τους Στάρτζεον και Εντουάρντο τα οποία εξουδετέρωσε εύκολα ο Μέγιερι, ενώ για τον Ατρόμητο είχαμε μία καλή ατομική προσπάθεια του Ενσικούλού που μπλόκαρε ο Αμπαντ.

Αυτή ήταν και η μοναδική αξιόλογη τελική εντός περιοχής που είδαμε στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης.

ΕΝΑ ΣΟΛΟ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΛΥΣΗ

Έτσι όπως πήγαινε το παιχνίδι μέχρι το 55' ήταν ξεκάθαρο πως χρειαζόταν κάτι το διαφορετικό για να μπορέσει κάποια από τις δύο ομάδες να σκοράρει.

Αυτό έγινε από τα πόδια του Τζουρίσκοβιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός πήρε την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή, κέρδισε τις κόντρες από τον Μπαένα και τον Ρισβάνη και στη συνέχεια ανατράπηκε από τον Χαρίση με τον διαιτητή να δείχνει το πέναλτι.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν χλιαρά, αλλά η απόφαση του διαιτητή δεν άλλαξε. Ο Εντουάρντο ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ για την Ξάνθη.

ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ

Μετά την επίτευξη του τέρματος από τον Εντουάρντο ο Ατρόμητος ανέβηκε με την Ξάνθη να του δίνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μανούσο να φτάσουν στην ισοφάριση λίγα λεπτά αργότερα.

Ο Ταχόλα έκανε την σέντρα από τα αριστερά ο επιθετικός του Ατρομήτου έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Αμπαντ ήταν και πάλι εκεί που έπρεπε για να απομακρύνει κάνοντας παράλληλα την επέμβαση του αγώνα όπως εξελίχτηκε το ματς.

Ο Ατρόμητος διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι πάνω στον Γιακουμάκη σε μαρκάρισμα από τον Μαλεζά στο 77', αλλά ο Φωτιάδης συμβουλεύτηκε το VAR και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ