STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ξάνθη - Βόλος 1-1: Φιλική ισοπαλία με... άρωμα Σούπερ Λίγκας

Ξάνθη - Βόλος 1-1: Φιλική ισοπαλία με... άρωμα Σούπερ Λίγκας

Το απόγευμα της Πέμπτης (8/8), η Ξάνθη αντιμετώπισε στο γήπεδό της τον ΝΠΣ Βόλου, με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μπασόνγκ, ισοφάρισε ο Μπαριέντος.

Το απόγευμα της Πέμπτης (8/8), η Ξάνθη αντιμετώπισε στο γήπεδό της τον ΝΠΣ Βόλου, στο πρώτο φιλικό μετά την επιστροφή της από το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Η ξανθιώτικη ομάδα, μετά το 2-1 επί της Κ-19, το 1-0 επί της Χάποελ Χασαρόν, το 3-1 επί της ΕΝ Παραλιμνίου, το 2-1 επί της Ν. Σαλαμίνας και το 3-0 επί του Ολυμπιακού Λευκωσίας, αναδείχθηκε ισόπαλη με την ομάδα του Βόλου (1-1) αφού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με την κεφαλιά του Μπασόνγκ στο 40′ ενώ οι παίκτες του Κίκο Ραμίρεθ ισοφάρισαν με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπαριέντος (59′) που κέρδισε ο Ντε Αμορίμ.

Ο Κίκο Ραμίρεθ χρησιμοποίησε αρκετούς ποδοσφαιριστές δίνοντάς τους χρόνο συμμετοχής, ενώ παράλληλα έβγαλε τα συμπεράσματά του πριν το επόμενο φιλικό, αυτό με τη Λάρισα την Κυριακή (19:30, Xanthi FC Arena).

ΞΑΝΘΗ: Άμπαντ, Σόσα, Μπαξεβανίδης, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Ντε Λούκας (60′ Τερκί), Κοβάσεβιτς, Τζουρίτσκοβιτς (88′ Γκαργκαλατζίδης), Μπαριέντος (60′ Φοσέ), Ρενέλα (72′ Φασίδης), Ντε Αμορίμ (76′ Πολέτο).

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης (60ο Καραγκιόζης), Ντεντάκης (60ο Λύρατζης), Διαμαντής (60ο Κορνέζος), Μπασόνγκ (46ο Δημόπουλος), Φεράρι (60ο Τσαούσης), Μαξ (46ο Τσοκάνης), Ατιγιαλάχ (60ο Μυστακίδης).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ