STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λαμία - Ξάνθη 1-0: Αναγεννημένη και τρία στα τρία η ομάδα της Φθιώτιδας

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία επικράτησε και της Ξάνθης με 1-0, πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της, και δείχνει αναγεννημένη με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο της. Κακό παιχνίδι από τους Ακρίτες. (VIDEO)

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Λαμία επικρατώντας 1-0 της Ξάνθης με γκολ του Μπεχεράνο στο 54΄της αναμέτρησης και δείχνει αναγεννημένη με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο της.

Η ομάδα της Φθιώτιδας ανέβηκε έτσι βαθμολογικά και δείχνει να ξεφεύγει από τις τελευταίες θέσεις ενώ παίζει αρκετά καλό ποδόσφαιρο στα τελευταία παιχνίδια.

Αυτά είναι τα τρία πράγματα που μάθαμε από την αναμέτρηση στη Λαμία:

1. ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΔΗΝ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ

Η Λαμία με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο της έχει αλλάξει άρδην την εικόνα της και συνδυάζει καλό ποδόσφαιρο με νίκες και βαθμούς. Κόντρα στους Ακρίτες ήταν καλύτερη σε όλο το 90λεπτο και με κορυφαίους τους Τιρόνε και Μπεχεράνο έφτασε σε ένα σημαντικό τρίποντο.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα του αλλά δείχνει να βγάζει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές του που στον αγωνιστικό χώρο βγάζουν μεγαλύτερο πάθος, ένταση και παίρνουν τα αποτελέσματα. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη της Λαμίας μετά τα παιχνίδια με Βόλο, ΑΕΛ.

2. ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΝΑ ΓΚΟΛ

Η Λαμία δίνει μεγάλη έμφαση στο τρόπο με τον οποίο αμύνεται. Διατηρεί το μηδέν στην άμυνα και φροντίζει να χτυπήσει τόσο στην αντεπίθεση όσο και με σωστό ποδόσφαιρο. Αυτό έκανε και κόντρα στο Βόλο όσο και στο ματς με τους Ακρίτες. Βέβαια το ίδιο διάστημα είχε και το μεγάλο διπλό με τρία γκολ επί της ΑΕΛ. Ένα ματς στο οποίο επίσης κράτησε το μηδέν.

Η Λαμία έχει να δεχτεί γκολ από τα τέσσερα τέρματα που δέχτηκε κόντρα στον Αστέρα και έκτοτε έχει πετύχει 5 γκολ και δεν έχει δεχτεί κανένα.

3. ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ Η ΞΑΝΘΗ

Αποτέλεσε την έκπληξη του πρωταθλήματος στα πρώτα παιχνίδια της Super League αλλά στις τελευταίες αναμετρήσεις με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που πήρε ισοπαλία από τους "ερυθρόλευκους" η Ξάνθη δείχνει ένα κακό πρόσωπο.

Εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο και τώρα εκτός έδρας ήττα από τη Λαμία. Και το κακό είναι πως και οι δυο ήττες ήρθαν μετά από κακά παιχνίδια. Είναι χαρακτηριστικό πως στο παιχνίδι του Σαββάτου η Ξάνθη απείλησε ελάχιστα, κυρίως στο πρώτο μέρος και μετά το γκολ που δέχτηκε δεν έκανε ούτε μια φάση για να απειλήσει τη Λαμία.

Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η κατάταξη μετά τα ματς του Σαββάτου για την 11η αγωνιστική:

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ