STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1: Οριακή νίκη, με οριακό γκολ

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Λαμία (0-1) με το γκολ του Λέο Μάτος στο 33ο λεπτό σε μια οριακή φάση και με τον διαιτητή να ενημερώνεται ότι υπάρχει πρόβλημα στην οθόνη του VAR. Στο -1 από τον Ολυμπιακό ο Δικέφαλος.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε από τη Λαμία στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας για την 20ή αγωνιστική της Super League 1 κι έφυγε με τη νίκη (0-1) χάρη σε γκολ του Λέο Μάτος στο 33ο λεπτό, παραμένοντας σε απόσταση ενός βαθμού από τον πρωτοπόρο, Ολυμπιακό. Δείτε τα τρία πράγματα που μάθαμε από το ματς.

Ο Δικέφαλος είχε τις ευκαιρίες στην αναμέτρηση, αλλά λόγω φλυαρίας αστόχησε και δεν μπόρεσε να τις μετουσιώσει σε γκολ. Από την άλλη η Λαμία περισσότερο κλείστηκε στα καρέ και δεν μπόρεσε ουσιαστικά να δημιουργήσει κίνδυνο στους φιλοξενούμενους, παρά μόνο άγχος όσο το σκορ παρέμενε στο εύθραυστο 0-1.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ VAR

Την αναμέτρηση έκρινε το γκολ του Λέο Μάτος στο 33ο λεπτό. Ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Βραζιλιάνος με προβολή νίκησε τον Θεοδωρόπουλο κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του γκολκίπερ της Λαμίας.

Οι παίκτες περίμεναν στη σέντρα τον έλεγχο, αλλά τότε ενημερώθηκαν από τον διαιτητή ότι υπήρχε πρόβλημα στην οθόνη του VAR. Ο διαιτητής δεν πήγε να ελέγξει τη φάση και ενημερώθηκε ότι πρέπει να μετρήσει το γκολ.

Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1: Οριακή νίκη, με οριακό γκολ

Η βλάβη αποκαταστάθηκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Η φάση είναι πολύ οριακή, η κάμερα δεν είναι στην ευθεία και δεν φαίνεται που ακουμπάει η γραμμή στον τελευταίο αμυντικό της Λαμίας.

ΟΥΤΕ ΑΚΠΟΜ, ΟΥΤΕ ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ

Ο Αμπέλ Φερέιρα ξεκίνησε τον Τσούμπα Άκπομ στο αρχικό σχήμα. Ο Κάρολ Σβιντέρσκι τον αντικατέστησε στο 63ο λεπτό. Ούτε ο Νιγηριανός, ούτε ο Πολωνός απέδειξαν το ένστικτο του killer που τους διακατέχει στη σημερινή αναμέτρηση.

Ειδικότερα ο πρώτος που αγωνίστηκε και στη μεγαλύτερη διάρκειά της έμοιαζε έξω από τα νερά του. Μπλέχθηκε στις συμπληγάδες που όρισαν οι Ντάνιελ Αντέτζο και Λουκάς Βύντρα. Δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τη μοναδική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.

Στο 15ο λεπτό ο Γιαννούλης βγήκε από αριστερά μετά από την μπαλιά του Ίνγκασον, κάνει τη σέντρα, ο Άκπομ στο πρώτο δοκάρι δεν μπορεί να νικήσει τον Θεοδωρόπουλο. Η δεύτερη μεγάλη ευκαιρία του Δικεφάλου στην αναμέτρηση.

ΑΓΧΩΘΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΕΜΑΤΟ

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός στη Λαμία. Εάν μια ομάδα μπορούσε να φθάσει στο δεύτερο γκολ της αναμέτρησης, αυτή θα έπρεπε να ήταν ο Δικέφαλος. Ωστόσο, αυτό δεν αναιρεί την πρώτη διαπίστωση. Ο Δικέφαλος ήταν νωθρός, δεν είχε καθαρό μυαλό.

Φάσεις που σε άλλες περιπτώσεις θα τις τελείωνε και θα καθάριζε το ματς, δεν το έκανε. Ο ΠΑΟΚ υπέφερε, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις σημασία έχει να κοιτάζει κανείς το ταμείο στο τέλος της ημέρας. Και το ταμείο του ΠΑΟΚ ήταν γεμάτο. Είχε τρεις βαθμούς.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ