STOIXIMAN SUPER LEAGUE

NOVA: Ζητά ξανά από την ΕΠΟ την απεμπλοκή της από το VAR

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η NOVA με επιστολή προς την ΕΠΟ ζητά -εκ νέου- την πλήρη απεμπλοκή της με ό,τι έχει να κάνει σχετικά με το VAR. Τι ζητάει η πλατφόρμα από την Ομοσπονδία. Διαβάστε αναλυτικά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Novasports.gr, η NOVA με επιστολή της ζήτησε από την ΕΠΟ την πλήρη απεμπλοκή της από όλα όσα έχουν να κάνουν με το VAR. Συγκεκριμένα, αυτή είναι η δεύτερη φορά που η δορυφορική πλατφόρμα ζητάει κάτι ανάλογο, διότι όπως αναφέρεται στη δημοσίευση στις 13 Σεπτεμβρίου η NOVA ξανά γραπτώς ενημέρωσε την Ομοσπονδία για τα θέλω της.

Επί της ουσίας η NOVA θέλει από την ΕΠΟ να τοποθετηθεί αναφορικά με τον χρονικό ορίζοντα που θα υλοποιηθεί το αίτημά της. Το κανάλι που μεταδίδει τους αγώνες της Super League 1 επιθυμεί από την Ομοσπονδία να αναλάβει γενικά την τροφοδότηση των διαιτητών VAR με τηλεοπτική εικόνα, χρησιμοποιώντας δικό της εξοπλισμό και έχοντας παράλληλα την απόλυτη ευθύνη εφαρμογής του συστήματος.

Στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι η NOVA δεν επιθυμεί οποιαδήποτε ανάμειξη με το VAR προκειμένου να προστατέψει τη φήμη και το κύρος της εταιρίας που όπως αναφέρει επίσης έχει δεχτεί αναίτιες και αδικαιολόγητες επιθέσεις.

Από την πλευρά της δορυφορικής πλατφόρμας τονίζεται ότι η ΕΠΟ δεν έχει τοποθετηθεί για το αίτημα που διαβάσατε παραπάνω.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ