ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντανιέλε Ντόβερι: Το ματς που έβγαλε με ένεση και το μπουγέλο από τον Μάξι Λόπες

Ντανιέλε Ντόβερι: Το ματς που έβγαλε με ένεση και το μπουγέλο από τον Μάξι Λόπες

Η ΕΠΟ άφησε τη Σκανδιναβία και "ψάχτηκε" για διαιτητή στη... γειτονιά μας. Έτσι, το ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ (21/10, 19:30) ορίστηκε να διευθύνει ο Ιταλός, Ντανιέλε Ντόβερι στον οποίο έχουν συμβεί δύο περιστατικά που έγιναν θέμα στον Τύπο (VIDEOS).

Ο 40χρονος Ντανιέλ Ντόβερι, λοιπόν, θα είναι ο ρέφερι που θα σφυρίξει στο "Κλεάνθης Βικελίδης" την αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή...

Πρόκειται για έναν διαιτητή έμπειρο επί του ιταλικού πρωταθλήματος, αλλά άπειρο εκτός συνόρων, καθώς μόλις φέτος έγινε διεθνής και ανήκει στην δεύτερη κατηγορία της UEFA.

O Ντόβερι, μάλιστα, διαθέτει και fan page στα social media με 2,5 χιλιάδες ακόλουθους και πλήρως ενημερωμένο για κάθε δραστηριότητά του όσον αφορά τα ματς που πρόκειται να σφυρίξει, όπως και τις κριτικές που του κάνουν sites και έντυπα Μέσα.

Ένα από τα περιστατικά που έγινε viral και αφορούσε τον διαιτητή του Άρης - ΠΑΟΚ είναι αυτό στην αναμέτρηση Νάπολι - Νοβάρα (2012).

Ο Ντόβερι στα 45 δευτερόλεπτα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς του βγήκε ο ώμος! Τον 40χρονο διαιτητή μετέφεραν στ' αποδυτήρια, του έκαναν ένεση, λίγο αργότερα επανήλθε και έβγαλε κανονικά το ματς.

Το άλλο περιστατικό είχε δύο πρωταγωνιστές. Ο ένας ήταν ο Ντόβερι και ο άλλος ο επιθετικός, Μάξι Λόπες. Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα σε μία φάση που είχε διακοπεί το Τορίνο - Κροτόνε, πήγε πίσω από τον "ανώτερο άρχοντα" του Άρης - ΠΑΟΚ και του έβρεξε τα οπίσθια άνευ λόγου και αιτίας με το παγούρι του.

Όσον αφορά την πορεία του στη διαιτησία, ασχολείται με αυτή τη δουλειά από το μακρινό 1996 και το 2010 κατάφερε να σφυρίξει παιχνίδι στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος όντας 32 ετών. Συμπλήρωσε 100 ματς στην Serie A τον Γενάρη του 2017 στην αναμέτρηση της Ουντινέζε με την Σασουόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ