STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Άρης νίκησε την Ξάνθη με τον Γιουνές

Ο Άρης νίκησε την Ξάνθη με τον Γιουνές
MOTION TEAM

Ο Χαμζά Γιουνές σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του και ο Άρης νίκησε την Ξάνθη με 1-0 σε φιλικό προετοιμασίας.

Η μοίρα έπαιξε το παιχνίδι της και ο πρωταγωνιστής του φιλικού μεταξύ Ξάνθης και Άρη στα Πηγάδια ήταν ο παίκτης που φόρεσε τη φανέλα και των δύο ομάδων. Ο Χαμζά Γιουνές ήταν ο σκόρερ του τέρματος των "κιτρίνων", στη νίκη με 1-0 στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο συλλόγων.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο γήπεδο καλύτερα, με συνέπεια ο Πάκο Ερέρα να βάλει τις φωνές στο 20ό λεπτό και οι παίκτες του να αρχίσουν να ανεβάζουν στροφές.

Μάλιστα, στο 43ο λεπτό, μετά από κόρνερ, ο Γιουνές έπιασε το σουτ από τη μικρή περιοχή κι έγραψε το 1-0.

Τα πράγματα ήταν ήδη άσχημα για την Ξάνθη, αφού Χρήστος Λισγάρας αντικαταστάθηκε στο 40' λόγω τραυματισμού.

Στο 2ο ημίχρονο, οι ακρίτες ήταν ξανά ανώτεροι, έχασαν ευκαιρίες, ενώ δεν έλειψαν και τα σκληρά μαρκαρίσματα που επέφεραν καυγάδες μεταξύ των παικτών.

Το παιχνίδι έχασε ρυθμό στο τέλος λόγω και των αλλαγών και ο Άρης έφτασε στη νίκη υπό το βλέμμα του ομοσπονδιακού τεχνικού, Μίχαελ Σκίμπε.

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Λισγάρας (40' Μελιόπουλος), Σιλά, Καμαρά (69' Καντά), Ντε Λούκας, Ντουρίτσκοβιτς (69' Ορφανίδης), Κίκε (80' Φασίδης), Γέντρισεκ, Κάστρο

ΑΡΗΣ: Κουέστα (46' Αναγνωστόπουλος), Τζανακάκης (76' Κωνσταντινίδης), Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Μπάσα (76' Βαλεριάνος), Μενέντεθ (76' Δεληζήσης), Κολάσο, Ματέο Γκαρσία (88' Διαμαντόπουλος), Παυλίδης(82' Μιλούνοβιτς), Ιντζόγλου (68' Ματίγια), Γιουνές (46' Ναζλίδης)

Photo credits: Motion Team

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ