STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Σιδηρόπουλος στο ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΚΕΔ όρισε τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη στο Ατρόμητος - ΟΦΗ, τον Γιώργο Τζοβάρα στο Αστέρας - Πανιώνιος και τον Τάσο Σιδηρόπουλο στο ΠΑΣ - ΠΑΟΚ, στις τρεις αναμετρήσεις που θα κρίνουν την παραμονή στη Super League, αλλά και το αήττητο του Δικεφάλου

Την Κυριακή 5 Μαΐου πέφτει η αυλαία στη Super League με τη διεξαγωγή της τελευταίας (30ής) αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος. Καθώς το πρωτάθλημα και οι ευρωπαϊκές θέσεις έχουν "κλειδώσει", διακυβεύεται μόνον η παραμονή.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος χρειάζεται να σπάσει το αήττητο του ΠΑΟΚ και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να μην υποβιβαστεί, υποδέχεται τον Δικέφαλο με διαιτητή τον Τάσο Σιδηρόπουλο, ο οποίος την Τετάρτη (1/5) ήταν στη Βαρκελώνη για τον πρώτο ημιτελικό Champions League ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ.

Στ' άλλα δύο ματς που θα κρίνουν τη 12η θέση (απευθείας παραμονή) και την 13η (μπαράζ με τον δεύτερο της δεύτερης κατηγορίας) ορίστηκαν οι Πραξιτέλης Ζαχαριάδης και Γιώργος Τζοβάρας. Ο πρώτος θα διευθύνει την αναμέτρηση του Περιστερίου, ανάμεσα σε Ατρόμητο κι ΟΦΗ, ο δεύτερος της Τρίπολης ανάμεσα σε Αστέρα και Πανιώνιο.

Οι Αρκάδες έχουν 30 βαθμούς (12η θέση), οι Κρητικοί 29 (13η θέση). Στη Λάρισα για το ματς της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό θα είναι ο Ευάγγελος Μανούχος, στη Λιβαδειά για το ματς του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ ο Στάθης Γκορτσίλας, ενώ ο Αθανάσιος Τζήλος θα διευθύνει το ματς του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό.

Σάββατο 4 Μαΐου

Απόλλων Σμύρνης-Λαμία: Βρέσκας (Νατσιόπουλος, Κωνστάντιος, 4ος Φωτιάδης)

Κυριακή 5 Μαΐου

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: Τζήλος (Ευθυμιάδης, Γκάγκας, 4ος Κομίνης)

Λάρισα-Ολυμπιακός: Μανούχος (Αλεξέας, Ακρίβος, 4ος Γρατσάνης)

Άρης-Ξάνθη: Τάσης (Καρατζίκας, Πάγκαλος, 4ος Κουμπαράκης)

Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος: Τζοβάρας (Καραγκιζόπουλος, Ι.Δημητριάδης, 4ος Κοτσάνης)

Ατρόμητος-ΟΦΗ: Ζαχαριάδης (Καλαμπόλης, Κολοσιώνης, 4ος Φωτιάς)

Λεβαδειακός-ΑΕΚ: Γκορτσίλας (Λ.Δημητριάδης, Νικολαΐδης, 4ος Τσαμούρης)

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ: Σιδηρόπουλος (Κωσταράς, Κούλα Χασάν, 4ος Κουτσιαύτης)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ