ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ - Άρης: Απώλεια μνήμης ο Βουό, στο νοσοκομείο και ο Βέλεθ

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Βουό EUROKINISSI SPORTS

Ο Πατρίκ Βουό υπέστη απώλεια μνήμης για λίγα λεπτά μετά το χτύπημα στον αέρα με τον Βέλεθ, στο ΟΦΗ - Άρης. Ο Ιβοριανός διεκομίσθη στο νοσοκομείο, το ίδιο και ο Ισπανός. Έσπασε το δόντι του Δεληγιαννίδη.

Ο τραυματισμός του Πατρίκ Βουό στο 84' του αγώνα με τον Άρη προκάλεσε "παγωμάρα" στο Ηράκλειο. Ο Ιβοριανός επιθετικός του ΟΦΗ συγκρούστηκε στο κεφάλι με τον Φραν Βέλεθ, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να χάσει τις αισθήσεις του. Το ιατρικό τιμ των γηπεδούχων βοήθησε τον Αφρικανό να συνέλθει, ο οποίος μετά από λίγα λεπτά συνέχισε να αγωνίζεται, αφού πρώτα έβγαλε τη ματωμένη του φανέλα, βάζοντας νέα.

Ο Βουό υπέστη απώλεια μνήμης για λίγα λεπτά μετά το χτύπημα. Αφού ολοκληρώθηκε το παιχνίδι, διεκομίσθη στο Interclinic (ιδιωτική κλινική στο Ηράκλειο) για να υποβληθεί σε αξονική.

Ο Βέλεθ που συγκρούστηκε με τον επιθετικό του ΟΦΗ, μπορεί να αισθανόταν καλύτερα μετά τη σύγκρουση, αλλά με το σφύριγμα της λήξης αποχώρησε υποβασταζόμενος, έχοντας ζαλάδες και τάση για εμετό. Και αυτός διεκομίσθη στο νοσοκομείο.

Ο Δεληγιαννίδης από την πλευρά του, έκανε φάουλ στον Μπρούνο Γκάμα στο 66', και πάνω στο μαρκάρισμα έσπασε το δόντι του. Πάντως αντιμετώπισε χαμογελαστός τη στιγμή, όταν αντιλήφθηκε τι είχε πάθει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΟΦΗ - Άρης: Η "τρελή" ανατροπή των "κίτρινων" στο Ηράκλειο (VIDEO)
ΟΦΗ - Άρης 1-2: Ο Γιουνές "εκτέλεσε" τους Κρητικούς στο 93' και στο 94'

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ