STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Αστέρας 3-1: Με ανατροπή οι Κρητικοί που καλπάζουν

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά γύρισε το ματς απέναντι στον Αστέρα (3-1), φτάνοντας στην τρίτη νίκη του και μετράει δέκα βαθμούς. Στους τρεις έμειναν οι Αρκάδες, αποβολή για τον Ιγκλέσιας. Τρία δοκάρια οι γηπεδούχοι.

Η εκπληκτική φετινή πορεία του ΟΦΗ συνεχίζεται. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου επικράτησε 3-1 του Αστέρα και έφτασε τις τρεις νίκες και τους δέκα βαθμούς έπειτα από πέντε αγωνιστικές στη Super League 1. Όσο για τους Αρκάδες, έμειναν στους τρεις πόντους, έχοντας μια νίκη και τέσσερις ήττες, σε ένα φτωχό ξεκίνημα. Οι 23-5 τελικές φανερώνουν και το δίκαιο της νίκης των γηπεδούχων.

Το ματς ήταν πολύ καλό σε όλο το 90λεπτο, είχε ευκαιρίες, τέσσερα γκολ όλα στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Κρητικούς να μένουν πίσω στο σκορ, αλλά κατάφεραν να ισοφαρίσουν άμεσα, να εκμεταλλευτούν την αποβολή του Ιγκλέσιας και να φέρουν... τούμπα το ματς, φτάνοντας στον θρίαμβο, ικανοποιώντας το φίλαθλο κοινό τους. Ο ΟΦΗ πέρα από τα τρία γκολ, είχε και τρία δοκάρια.

Αυτά είναι τα τρία πράγματα που μάθαμε από το ΟΦΗ - Αστέρας:

1. ΚΑΛΟΣ ΡΥΘΜΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ, ΕΛΕΙΠΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΚΟΛ

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό σε όλο το 90λεπτο. Οι δυο ομάδες μπήκαν με διάθεση να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και τα κατάφεραν. Ο ΟΦΗ είχε δοκάρι μόλις στο 2' με τον Σεμέδο έπειτα από καταπληκτική ατομική ενέργεια, ενώ απείλησε με τους Μεγιάδο και Βαζ μέχρι το δεκάλεπτο. Στη συνέχεια, οι Αρκάδες ισορρόπησαν, άρχισαν να βγαίνουν μπροστά με αξιώσεις και είχαν ορισμένες καλές στιγμές για να σκοράρουν και να προηγηθούν. Στο 35' ο Φιγκεϊρέντο έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά, στη συνέχεια ο Σεμέδο πάσαρε με το κεφάλι στον Νέιρα, εκείνος σούταρε ανενόχλητος με το δεξί από κοντά, αλλά με το πόδι απέκρουσε ο Παπαδόπουλος. Στο πρώτο μέρος έλειψε μονάχα το γκολ. Μπήκαν όλα μαζεμένα στο δεύτερο 45λεπτο.

2. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ, ΑΛΛΑ Ο ΟΦΗ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΑΜΕΣΑ

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Αστέρας κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Λουίς Φερνάντεθ, ο οποίος ξέφυγε από τον Γιαννούλη και με υπέροχο δεξί σουτ άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες. Το μομέντουμ ήταν πλέον με τους φιλοξενούμενους, που είχαν παγώσει το "Γεντί Κουλέ" και είχαν το μομέντουμ. Ο ΟΦΗ όμως δεν ήταν διατεθειμένος να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο με κάτι λιγότερο από τους τρεις βαθμούς. Ο Ναμπί που είχε περάσει αλλαγή, αποτέλεσε "κλειδί" για την ανατροπή. Στο 56' έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Φιγκεϊρέντο με παλικαρίσια προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου και ισοφάρισε σε 1-1 για τους Κρητικούς.

3. Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ

Και σα να μην έφτανε αυτό για τον Αστέρα, τέσσερα λεπτά μετά την ισοφάριση ήρθε και η αποβολή του Ιγκλέσιας με δεύτερη κίτρινη κάρτα, που άλλαξε πλήρως τις ισορροπίες του αγώνα. Στο 65', ο ΟΦΗ έκανε την ανατροπή. Ο Σεμέδο βρήκε τον Ναμπί, εκείνος με τακουνάκι έδωσε στον Νέιρα, σούταρε με το δεξί μέσα στην περιοχή, νίκησε τον Παπαδόπουλο και έφερε τούμπα το ματς για τους Κρητικούς, που πλέον είχαν τον πλήρη έλεγχο. Στο 87', ο πολύ καλός Σεμέδο με δυνατό δεξί σουτ "κλείδωσε" το τρίποντο για την ομάδα του Σίμου, που είχε και τρίτο δοκάρι στις καθυστερήσεις με τον Τσιλιανίδη.

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα ΟΦΗ - Αστέρας

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ