STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός - ΑΕΚ Κ19 3-1: Πήρε το ντέρμπι και μείωσε στους τρεις βαθμούς από την Ένωση

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Ολυμπιακός άφησε πίσω του την ήττα στο ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ και πήρε το αντίστοιχο με την ΑΕΚ για την Κ19. Γκοτζαμανίδης, Μπουλάρι και Σουρλής τα γκολ της νίκης (3-1) των ερυθρόλευκων, ισοφάρισε προσωρινά με Πατρινό η Ένωση. Στους τρεις βαθμούς η διαφορά των δύο.

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19 και τη νίκησε με 3-1. Οι έρυθρολευκοι άφησαν πίσω τους την ήττα (2-0) από τον ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία και πήραν τη νίκη κόντρα στην Ένωση.

Έτσι μείωσαν την απόσταση από τη δεύτερη θέσηψ και τους "κιτρινόμαυρους" στους δύο βαθμούς. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ μόλις οκτώ λεπτά μετά την έναρξη του ματς. Ο Τσερκώνης εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά κι ο Γκοτζαμανίδης με εξαιρετική κεφαλιά νίκησε τον Τάφα.

Οι κιτρινόμαυροι έφθασαν στην ισοφάριση με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 47ο λεπτό ο Γιούσης έκανε το δυνατό σουτ, ο Καραργύρης απέκρουσε, αλλά ο Πατρινός στο ριμπάουντ με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 77ο οι ερυθρόλευκοι ανέκτησαν το προβάδισμα. Ο Ξενιτίδης έδωσε την μπάλα στον Μπουλάρι, ο οποίος έκανε το κοντρόλ και με εξαιρετικό σουτ έκανε το 2-1. Στο 87ο λεπτό ο Σουρλής νικήθηκε από τον Τάφα, αλλά με τη δεύτερη προσπάθεια τον νίκησε κι έκανε το 3-1, αποτέλεσμα που έμελλε να είναι και τελικό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραργύρης, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης, Πέιος, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Τσερκώνης (66' Μαρίνος), Σουρλής, Ντότης (59' Ντουμάνης), Βοΐλης (39' Μπουλάρι).

ΑΕΚ: Τάφας, Σταμούλης, Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Αρβανίτης, Μπογκντάνι (82' Τσέλιος), Σαρδέλης (84' Μάρκου), Μπότος, Χριστόπουλος, Γιούσης, Πατρινός (69' Μαχαίρας).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ