STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - ΑΕΛ 0-0: Καλύτεροι, αλλά άκαπνοι οι Αγρινιώτες

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ισόπαλοι δίχως γκολ (0-0) αναδείχθηκαν Παναιτωλικός και ΑΕΛ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Καρπενήσι. Καλύτεροι οι Αγρινιώτες, με στημένες φάσεις απείλησαν οι Θεσσαλοί.

Δεν είχε γκολ η φιλική αναμέτρηση της ΑΕΛ και του Παναιτωλικού που διεξήχθη στο Καρπενήσι, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Η ομάδα του Αγρινίου ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς κι έχασε ευκαιρίες με τους Λουσέρο, Ντουάρτε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τη σημαντικότερη την είχε στο δεύτερο με τον Μπράλιτς να διώχνει πάνω στη γραμμή την προβολή του Μοράρ.

Οι Θεσσαλοί αντίθετα δεν ικανοποίησαν με το ποδόσφαιρό τους και οι εστίες απειλής τους προήλθαν από τις στημένες φάσεις.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λουίς Κάστρο): Γιαννακόπουλος, Μπελεβώνης (35’ Τσιγγάρας), Μαλής, Γιοβάνοβιτς (25’ Μπακαδήμας), Λιάβας, Λουσέρο, Ντάλσιο, Φυτόπουλος (35’ Μιμίτο), Ντίας, Ντουάρτε, Μπαΐροβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Κνετ, Τσιγγάρας, Λιάβας (74’ Μπελεβώνης), Μαλής (74’ Ντίας), Μπακαδήμας, Ταχάρ, Μιμίτο, Ντάλσιο (62’ Φυτόπουλος), Καββαδίας, Ρομάν, Μοράρ (72’ Ντουάρτε).

ΑΕΛ (Γκόρνταν Πέτριτς): Κρίστινσον, Μπράλιτς, Μόρας, Μιχαήλ, Καρανίκας, Ζίβκοβιτς, Σεσέροβιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Σικάφκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Ρίστιτς, Ζίζιτς, Μπράλιτς, Μιχαήλ, Ζίβκοβιτς, Μπέρτος, Φατιόν, Σεσέροβιτς, Γιάκος, Φιλίποβιτς, Ντάουντα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ