STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - Λαμία 1-1: Ο νεοαποκτηθείς Ντάουντα "λύτρωσε" στο 95' τους γηπεδούχους

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία κρατούσε μία πολύτιμη νίκη μέχρι το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά ο νεοαποκτηθείς Αμπιόλα Ντάουντα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1 και χάρισε ένα σημαντικό βαθμό στον Παναιτωλικό. (VIDEO)

Τρομερή εξέλιξη είχε η αναμέτρηση μεταξύ του Παναιτωλικού και της Λαμίας για την 19η αγωνιστική της Super League 1. Η ομάδα του Αγρινίου ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Ντάνι Μπεχαράνο, ο οποίος "πλήγωσε" την πρώην ομάδα του.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως οι Φθιώτες θα φύγουν με το "τρίποντο" και θα μπουν σε τροχιά εξάδας, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο νεοαποκτηθείς, Αμπιόλα Ντάουντα, που είχε περάσει ως αλλαγή στον αγώνα, ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

1. ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έψαξε ένα γρήγορο γκολ. Ωστόσο, η μπάλα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Χουάν Άλβαρες, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό το σουτ του Αργεντινού εξτρέμ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κώστα Θεοδωρόπουλου.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου συνέχιζε να πιέζει για να πάρει το προβάδισμα, αλλά τόσο η κεφαλιά του Χόρχε Ντίας στο 10' όσο και τα σουτ των Χουάν Άλβαρες και Φάρλεϊ Ρόσα στο 17ο και 18ο λεπτό αντίστοιχα, δεν βρήκαν στόχο, ενώ στο μεσοδιάστημα ο Γιάννης Σκόνδρας παραλίγο να βάλει αυτογκόλ. Στον αντίποδα, η Λαμία πέρα από δύο προσπάθειες του Μανώλη Σάλιακα, δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της μπροστά από τα καρέ του Κρίστοφερ Κνετ

2. Ο ΜΠΕΧΑΡΑΝΟ ΠΛΗΓΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ

Μετά το 25ο λεπτό, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τον Παναιτωλικό να διατηρεί τον έλεγχο, αλλά να μην φτάνει με την ίδια ευκολία στην εστία του Θεοδωρόπουλου. Το παιχνίδι παίχτηκε κυρίως στο χώρο του κέντρου, με τη Λαμία να ανεβαίνει μέτρα στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους και να ανοίγει το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα με τον Ντάνι Μπεχαράνο. Συγκεκριμένα στο 43ο λεπτό ο Λάζαρ Ρόμανιτς έκανε απ' τα αριστερά τη σέντρα εν στάσει με τον Βολιβιανό μέσο να "πληγώνει" την πρώην ομάδα του, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.

3. ΦΤΩΧΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ KAI ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ

Όπως και στο πρώτο μέρος έτσι και στο δεύτερο, η ομάδα του Αγρινίου μπήκε πιο δυνατά και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, αλλά η Λαμία είχε κλείσει εξαιρετικά τους χώρους και δεν άφηνε περιθώρια αισιοδοξίας στους αντιπάλους της. Πέρα από κάποιες ατομικές προσπάθειες, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να διεμβολίσουν τα αντίπαλα καρέ. Αποτέλεσμα, η πρώτη καλή στιγμή να έρθει στο 71ο λεπτό και να είναι για τη Λαμία. Συγκεκριμένα, ύστερα από σέντρα μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης έκανε το πλασέ στην κίνηση, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

4. Η "ΧΡΥΣΗ" ΑΛΛΑΓΗ ΝΤΑΟΥΝΤΑ ΧΑΡΙΣΕ ΕΝΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ

Στα τελευταία λεπτά, οι παίκτες του Χάβου προσπάθησαν -κυρίως- μέσω στημένων φάσεων να απειλήσουν τα καρέ του Θεοδωρόπουλου, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Λαμία, μία από τις καλύτερες ομάδες στο ψηλό παιχνίδι, "καθάρισε" εύκολα τις φάσεις και διαχειρίστηκε σωστά το αποτέλεσμα. Κι ενώ όλα έδειχναν πως οι φιλοξενούμενοι θα φύγουν με ένα σημαντικό τρίποντο, ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων για ανατροπή του Αμπιόλα Ντάουντα μέσα στη μεγάλη περιοχή από τον Κώστα Θεοδωρόπουλο. Ο Νιγηριάνος, που είχε περάσει ως αλλαγή στην αναμέτρηση, ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 1-1, συνδυάζοντας το ντεμπούτο του με ένα σημαντικό γκολ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 1

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ