STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανιώνιος - Παναιτωλικός 3-0: Τριάρα ανάσα για τους κυανέρυθρους

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος ήταν πιο ουσιαστικός και επικράτησε με 3-0 επί του Παναιτωλικού στην Νέα Σμύρνη διατηρώντας την εξαιρετική του παράδοση απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου.

Πριν τη σέντρα η αναμέτρηση του Πανιώνιου με τον Παναιτωλικού είχε χαρακτήρα τελικού για τις δύο ομάδες που βρίσκονταν στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Οι κυανέρυθροι ήταν εκείνοι που το ήθελαν περισσότερο και πήραν απόλυτα δίκαια τη νίκη με 3-0.

Οι παίκτες του Νίκι Παπαβασιλείου ήταν πιο ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους, εκμεταλλεύτηκαν όλα τα λάθη των φιλοξενούμενων και για πρώτη φορά φέτος αποχωρίστηκαν την τελευταία θέση.

Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΑΡΑΜΠΟΥΛΙ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκι Παπαβασιλείου χρησιμοποιεί τον Μασούρα ως εξτρέμ, ωστόσο στο συγκεκριμένο ματς ήταν καθοριστικός. Τον 23χρονο τον είχαμε συνηθίσει σε ρόλο μπακ χαφ, αλλά φαίνεται ότι ταιριάζει και ο ρόλος του εξτρέμ.

Με την πίεση που ασκούσε ψηλά βοήθησε τους γηπεδούχους να κάνουν αρκετά κλεψίματα. Από αυτόν ξεκίνησε η πρώτη φάση του Πανιωνίου όπου ο Αραμπούλι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Ο Γεωργιανός στη δεύτερη φάση που του παρουσιάστηκε κατάφερε να επιβεβαιώσει ότι είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης του Πανιωνίου. Ο Αραμπούλι έκλεψε την μπάλα, άδειασε τον Μαρσιάλ και με πλασέ στο 16' κατάφερε να σκοράρει για να ανοίξει το σκορ. Από τα πόδια του Μασούρα ξεκίνησε και η φάση του 2-0 με τον 23χρονο να χάνει αρχικά μία μοναδική ευκαιρία, στη συνέχεια βρήκε με εξαιρετική σέντρα τον Άρτσε που έκανε από κοντά το 2-0.

Το τελικό 3-0 πέτυχε ο Εμμανουηλίδης στις καθυστερήσεις του ματς για να σφραγίσει μία τεράστια νίκη για τους γηπεδούχους.

Ο ΑΡΙΓΙΜΠΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ

Οι φιλοξενούμενοι απογοήτευσαν με την εμφάνισή τους. Σε ένα ματς με τον χαρακτήρα τελικού δεν μπήκαν ουσιαστικά ποτέ σε αυτό και η ήττα ήρθε απόλυτα δίκαια.

Ο Αριγίμπι ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης του Παναιτωλικού όμως και εκείνος τα έκανε όλα τέλεια μέχρι να φτάσει στο... ναρκοπέδιο. Ποιο ήταν αυτό; Η περιοχή του Πανιωνίου. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν ελάχιστες φορές να πατήσουν σε αυτή και ταυτόχρονα έκαναν ακόμα λιγότερες τελικές μέσα από αυτήν.

Για την ακρίβεια οι μοναδικές καλές στιγμές ήρθαν από στατικές φάσεις ή από μακρινά σουτ.

ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΚΑΣΤΡΟ Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

Πριν από αυτή την αναμέτρηση ο Πανιώνιος στην έδρα του είχε κερδίσει ένα από τα έξι παιχνίδια, κανένα όμως από τα τέσσερα τελευταία, ενώ τα δύο τελευταία του ήταν ισόπαλα, με Άρη και Ολυμπιακό.

Οι κυανέρυθροι, όμως έχουν εξαιρετική παράδοση απέναντι στον Παναιτωλικό αφού σε δέκα αναμετρήσεις δεν έχει χάσει ποτέ στη Νέα Σμύρνη για το πρωτάθλημα. Έχει κερδίσει οκτώ φορές, ενώ υπάρχουν και δύο ισοπαλίες, 1-1 το Μάρτη του 2014 και με το ίδιο σκορ τον Σεπτέμβρη του 2017.

Ο Πανιώνιος έχει σκοράρει και στα δέκα παιχνίδια, ενώ ο Παναιτωλικός έχει πετύχει μόνο τα δύο γκολ στις ισοπαλίες τους. Επίσης ο Παναιτωλικός δεν έχει προηγηθεί ποτέ στη Νέα Σμύρνη, καθώς στις δύο ισοπαλίες ήταν πίσω στο σκορ και ισοφάρισε.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ