STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανιώνιος - Παναιτωλικός: Ο θάνατός σου, η ζωή μου

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον Παναιτωλικό (17:15) στη Νέα Σμύρνη στο ντέρμπι των ουραγών, με τις δυο ομάδες να θέλουν όσο τίποτα άλλο τους τρεις βαθμούς.

Ένα δύσκολο πρωτάθλημα για τον Πανιώνιο και τον Παναιτωλικό φτάνει στην κρισιμότερη ίσως καμπή του και για τους δύο. Είναι η ώρα, που οι δύο ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις, θα συγκρουστούν σε ένα παιχνίδι… εξ ορισμού έξι βαθμών!

Ο Παναιτωλικός έχει τέσσερεις βαθμούς και ο Πανιώνιος τρεις. Ο νικητής θα ελπίζει για πολλά περισσότερα από τον χαμένο, αν και δεν θα κριθεί τόσο νωρίς τίποτε. Και όσο οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, τόσο όλες οι άλλες, που είναι ψηλότερα, εξυπηρετούνται από μια ισοπαλία εδώ!

Ο Πανιώνιος κατάφερε στα τελευταία τρία παιχνίδια του να μην χάσει και να πάρει πέντε βαθμούς, ενώ είχε τέσσερεις βαθμούς από τα πρώτα οκτώ παιχνίδια. Βέβαια βρίσκεται στους τρεις, λόγω της ποινής του.

Στην έδρα του έχει κερδίσει ένα από τα έξι παιχνίδια, κανένα όμως από τα τέσσερα τελευταία, ενώ τα δύο τελευταία του ήταν ισόπαλα, με Άρη και Ολυμπιακό.

Ο Πανιώνιος δεν έχει σκοράρει ακόμα στο πρώτο ημίχρονο στην έδρα του! Σε τρία ήταν 0-0 και σε άλλα τρία έχανε με 1-0. Συνολικά έχει πετύχει μόλις ένα από τα οκτώ γκολ του στο πρώτο ημίχρονο, αυτό στο Ηράκλειο.

Ο Παναιτωλικός παραμένει χωρίς νίκη και έχει μόλις τέσσερις βαθμούς, από ισάριθμες ισοπαλίες. Και τις τέσσερεις στα έξι τελευταία παιχνίδια του. Επεκτείνοντας πέρσι ο Παναιτωλικός είναι για 13 παιχνίδια χωρίς νίκη.

Εκτός έδρας έχει χάσει τα δύο τελευταία, μετά την ισοπαλία στη Λαμία. Το 0-0 εκεί είναι το μοναδικό παιχνίδι από τα έξι εκτός έδρας, που ο Παναιτωλικός απέφυγε την ήττα.

Ο Παναιτωλικός νίκησε τον περασμένο Μάρτιο τον Πανιώνιο με 5-0 στο Αγρίνιο, αφού δεν είχε νίκη σε εννέα μεταξύ τους παιχνίδια. Ο Πανιώνιος είχε επτά νίκες και δύο ισοπαλίες στο διάστημα αυτό. Τώρα ο Πανιώνιος έχει μια νίκη στα τέσσερα τελευταία, αφού είχε κερδίσει και τα έξι προηγούμενα.

Ο Πανιώνιος δεν έχει χάσει ποτέ στη Νέα Σμύρνη για το πρωτάθλημα από τον Παναιτωλικό. Έχει κερδίσει επτά φορές, ενώ υπάρχουν και δύο ισοπαλίες, 1-1 το Μάρτη του 2014 και με το ίδιο σκορ τον Σεπτέμβρη του 2017.

Ο Πανιώνιος έχει σκοράρει και στα εννέα παιχνίδια, ενώ ο Παναιτωλικός έχει πετύχει μόνο τα δύο γκολ στις ισοπαλίες τους. Στις επτά ήττες δεν έχει βάλει γκολ. Επίσης ο Παναιτωλικός δεν έχει προηγηθεί ποτέ στη Νέα Σμύρνη, καθώς στις δύο ισοπαλίες ήταν πίσω στο σκορ και ισοφάρισε.

Η ιστορία

Νίκες Πανιωνίου: 11

Ισοπαλίες: 5

Νίκες Παναιτωλικού: 2

Με γηπεδούχο τον Πανιώνιο

Νίκες Πανιωνίου: 7

Ισοπαλίες: 2

Νίκες Παναιτωλικού: 0

Πέρυσι

03.11.2018: Πανιώνιος – Παναιτωλικός 3-0

(2’ σουτ Μασούρας, 5’ σουτ Κόρμπος, 27’ σουτ Ντουρμισάι)

Πηγή: slgr.gr

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ