STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανιώνιος - Βόλος: Πρεμιέρα στη Super League για τους Βολιώτες

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την πρώτη του συμμετοχή στη Super League θα κάνει ο Βόλος ο οποίος φιλοξενείται το απόγευμα της Κυριακής (25/08, 19.15) από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Όσο και αν στη Νέα Σμύρνη ο αγώνας θα έχει δύο αντιπάλους, όλα τα φώτα πέφτουν πάνω στην ομάδα Βόλος ΝΠΣ, καθώς μπαίνει στην κατηγορία με πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία. Η 67ηομάδα στην ιστορία, που θα παίξει στην Α’ Εθνική/Super League είναι η πιο νέα που ανεβαίνει ποτέ!

Μόλις δύο χρόνια μετά τη σύστασή της, καθώς το καλοκαίρι του 2017 εμφανίστηκε για πρώτη φορά.

Και φυσικά η παρουσία της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία, κάνει τον Βόλο την πρώτη ελληνική πόλη στην ιστορία, πλην Αθήνας και Πειραιά, που εμφανίζει μια τρίτη διαφορετική ομάδα. Είχαν προηγηθεί η Νίκη Βόλου και ο Ολυμπιακός Βόλου.

Ο Πανιώνιος με την έκτη θέση πέρσι στη βαθμολογία έδειξε ότι ξέρει να διαχειρίζεται την κατηγορία με οποιεσδήποτε συνθήκες και δυσκολίες.

Ο Απόστολος Μάντζιος θα βρεθεί για μια πέμπτη διαφορετική σεζόν στον πάγκο του, αλλά είναι η πρώτη φορά, που κάνει προετοιμασία και θα είναι από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Τις προηγούμενες σεζόν αναλάμβανε μέσα στη σεζόν είτε σαν υπηρεσιακός είτε σαν κανονικός.

Η ομάδα του Βόλου λοιπόν κάνει πρεμιέρα στη SuperLeagueμε παρελθόν μόλις 30 αγώνες στην Γ’ Εθνική, 30 στη FootballLeagueκαι τέσσερις στο Κύπελλο Ελλάδας. Απέναντι σε αυτά τα 64 παιχνίδια, ο Πανιώνιος των ιδίων χρωμάτων, έχει 1862 αγώνες μόνο στη μεγάλη κατηγορία.

Στην ομάδα του Βόλου έμειναν ο Βασίλης Μάντζης και ο Κώστας Ηλιόπουλος, που μαζί έχουν βάλει το 35% των γκολ της ομάδας στην ιστορία των δύο ετών. Στα 28 και 30 χρόνια τους αντίστοιχα, οι δύο επιθετικοί καλούνται σαν σε ένα στοίχημα, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Πανιώνιος δεν χάνει παραδοσιακά το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του, ανεξάρτητα αν είναι πρεμιέρα πρωταθλήματος ή όχι. Στη Νέα Σμύρνη έχει να ξεκινήσει με ήττα από το 2010. Και τότε τον νίκησε ο… Ολυμπιακός Βόλου, που πάλι είχε ανέβει με τον Αχιλλέα Μπέο στα ηνία του.

Πιστεύεις ότι θα μπορούσες να γίνεις μεγάλος προπονητής; Απέδειξε τις ικανότητες σου στο Fantasy του Stoiximan.gr για τη Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ SPORT24.GR ΣΤΗ SUPER LEAGUE 1

ΠΗΓΗ: Επίσημη σελίδα Super League

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ