ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάνοπλη η Λαμία, με Παπαστεριανό ο ΟΦΗ

FOOTBALL LEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÏÖÇ (ÃÉÙÑÃÏÓ ÐÁËÁÌÉÙÔÇÓ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÏÖÇ (ÃÉÙÑÃÏÓ ÐÁËÁÌÉÙÔÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με τον Μανώλη Παπαστεριανό αναχώρησε η αποστολή του ΟΦΗ για τη Λαμία και την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα (7/10, 16:00) η οποία δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Η Λαμία υποδέχεται τον ΟΦΗ (7/10, 16:00) για την έκτη αγωνιστική της Super League. Φθιώτες και Κρητικοί έχουν ως στόχο να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς μετά από πέντε ματς έχουν δύο κι έναν αντίστοιχα βαθμό.

Ο τεχνικός της Λαμίας, Μάκης Χάβος, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Ο αμυντικός μέσος Αμπντούλ Οσμάν, παρότι επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μεσοβδόμαδα, εν τέλει δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Αντίθετα, εκεί βρίσκεται κανονικά ο γκολκίπερ Μπαντής, που είναι αρκετά πιθανό να βρεθεί και στην τελική 18αδα.

Αναλυτικά η αποστολή: Σαράνοβ, Μελίσσας, Μπαντής, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Αντέτζο, Καρυπίδης, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Βάντερσον, Καραγκούνης, Πλιάτσικας, Μπερτόγλιο, Μαστούρ, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Καραμάνος και Τσούκαλος.

Με τον Μανώλη Παπαστεριανό, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα αναχώρησε η αποστολή του ΟΦΗ για τη Λαμία. Εκτός έμειναν οι Μπολάκης, Παπάζολγου και Δερμιτζάκης (ενοχλήσεις στο γόνατο), ενώ δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ο Κομεσίδης (αποβλήθηκε κόντρα στην Ένωση)

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Στρέζος, Σωτηρίου, Ποτουρίδης, Νάστος, Νέιρα, Αργυρόπουλος, Κοροβέσης, Ντίνας, Κυριακίδης, Βουό, Μιχόγεβιτς, Κουτσιανικούλης, Παπαστεριανός, Μεγιάδο, Οικονόμου, Αραβίδης, Πλατέλλας, Σάσι, Δεληγιαννίδης.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ