STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος: "Ψήνεται" τράμπα Γιαννούλη με Ουάρντα

EUROPA LEAGUE / ΤΣΕΛΣΙ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΤΣΕΛΣΙ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αμρ Ουάρντα είναι προ των πυλών της επιστροφής του στο Περιστέρι για λογαριασμό του Ατρομήτου, με τον Δημήτρη Γιαννούλη να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο για την Τούμπα και τον ΠΑΟΚ.

Ο Αμρ Ουάρντα φαίνεται να χάνει άλλη μια ευκαιρία που του δόθηκε στον ΠΑΟΚ και όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει άμεσα από την Τούμπα.

Σε πρώτο χρόνο φαίνεται πως ο προορισμός του είναι το Περιστέρι και ο Ατρόμητος, με τον οποίο έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Και αυτό παρά το γεγονός ότι τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησαν σενάρια για ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό.

Μάλιστα φαίνεται ότι την ακριβώς αντίστροφη πορεία θα ακολουθήσει ο Δημήτρης Γιαννούλης. Ο ΠΑΟΚ απέρριψε την πρόταση της Σαμπντόρια, έχοντας μάλλον άμεσα σχέδια για το νεαρό ακραίο αμυντικό.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, στο πλαίσιο της μετακίνησης του Αιγύπτιου στον Ατρόμητο να προχωρήσει το θέμα της επιστροφής του Γιαννούλη στη Θεσσαλονίκη και να γίνουν δύο, αυτός και ο Πέδρο Ενρίκε, οι δανεικοί που θα γυρίσουν στην Τούμπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ