STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ Κ17: Αφιέρωσαν τη νίκη επί του Άρη στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών

ΠΑΟΚ Κ17: Αφιέρωσαν τη νίκη επί του Άρη στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών

Οι Έφηβοι του ΠΑΟΚ επικράτησαν 2-0 του Άρη στο ντέρμπι του δευτέρου ομίλου και αφιέρωσαν τη νίκη τους στους αδικοχαμένους φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Το Σάββατο το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη διεξήχθη το ντέρμπι του δευτέρου ομίλου ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ σε επίπεδο Εφήβων με τον δικέφαλο να φτάνει στη νίκη με 2-0, να κάνει το πέντε στα πέντε και να παραμένει στην πρώτη θέση.

Μετά το τέλος του αγώνα όμως οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας του ΠΑΟΚ θέλησαν να αφιερώσουν την επικράτηση τους στη μνήμη των έξι αδικοχαμένων φίλων της ομάδας της Θεσσαλονίκης και έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία που έγραφαν "4-10-1999 Αθάνατοι".

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ έπαιξε ποδόσφαιρο κυριαρχίας στο α’ ημίχρονο, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες και πετυχαίνοντας δύο γκολ, που έκριναν και τον αγώνα. Στο 16’ ο Καράκουτης εκμεταλλεύτηκε την παράλληλη σέντρα του Μπάμπουρα κι έκανε το 0-1 και στο 35’ ο Κουτεντάκης πέτυχε το 0-2, έπειτα από κάθετη μπαλιά του Μπάμπουρα.

ΠΑΟΚ: Μπότης, Τασιούρας, Κιτσάκης, Μανωλιούδης, Σινανάι, Τσίκος, Σμυρλής (65’ Καμαρός), Κουτεντάκης (80’ Χατζηαλεξιάδης), Σπυριδόπουλος (80’ Τσέλα), Μπάμπουρας (65’ Κεδίκογλου), Καράκουτης (55’ Κουτσίδης).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ