STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ - Αστέρας: "Τελικός" στους Ζωσιμάδες

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας παίζουν... μια κατηγορία την Κυριακή (14/4) στο μεταξύ τους παιχνίδι για την 28η αγωνιστική της Super League. Τα πλάνα Γιάννη Πετράκη και Γιώργου Παράσχου.

Την Κυριακή (14/4, 19.00) ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Αστέρα στους Ζωσιμάδες για την 28η αγωνιστική της Super League. Πρόκειται για το κρισιμότερο φετινό παιχνίδι των δύο ομάδων, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν την 13η θέση.

Αυτή τη στιγμή ο Αστέρας είναι 12ος με 28 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ είναι 13ος με 26. Υπενθυμίζεται ότι η 13η θέση οδηγεί σε μπαράζ για την παραμονή (με τον 2ο της Football League).

Για την ομάδα των Ιωαννίνων που δεν ανακοίνωσε αποστολή, εκτός θα είναι οι τραυματίες Σιόντης, Ξύδας, Λίλα καθώς και ο Τζημόπουλος που είναι τιμωρημένος. Ο Νικολιάς που είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον ΟΦΗ, προπονήθηκε με ειδική μάσκα.

Από την πλευρά του ο Αστέρας αναχώρησε για τα Γιάννινα χωρίς τον Νίκο Καλτσά και τον Γιώργο Κυριακόπουλο. Επέστρεψε στην αποστολή ο Λούκας Σάλας. Οι διαθέσιμοι για τον Γιώργο Παράσχο είναι οι εξής: Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βλάχος, Κώτσιρας, Μαρτίνεζ, Τασουλής, Βαλιέντε, Μπελόκ, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ρόλε, Τσιλιανίδης, Φερνάντεθ, Σάλας, Μανιάς, Δουβίκας, Αραβίδης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ